Рак

През първата десетдневка  се очертават леки трусове за романтиката и еротиката. При семейните двойки не се очертават сериозни промени от обичайните познати. През втората половина от месеца, самотните ще бъдат объркани в своите действия.

Развитието на вашата професионална кариера, вероятно ще ви мотивира да дадете най-доброто от себе си. Възможно е да бъдете назначени на по-висока длъжност или да има завишаване на паричното ви възнаграждение.

Бизнесът през този месец ще бъде относително вял, затова е необходимо да потърсите нови възможности за реализиране на пазарната ниша. Бъдете внимателни, тъй като този месец може да претърпите загуба на пари в брой, както и на кредитните  карти.

Лъв

Семейните двойки ще трябва да забравят някои търкания помежду си, ако желаят връзката им да бъде увенчана с любов и романтика в близкото бъдеще. Неангажираните ще имат сериозни предпоставки за нови запознанства, но ще трябва да обърнат внимание на своя подход към търсенето на специален партньор. Месец на приливи и отливи в личен план.

Родените през втората декада от февруари могат да допуснат неволни грешки на работното си място, а това може да им коства сериозни последствия. Собствениците на малък и среден бизнес  следва да бъдат особено внимателни, защото биха могли да бъдат неприятно изненадани, ако служителите им започнат да напускат.

Месецът е благоприятен за закупуването на ново превозно средство за лични или за бизнес цели. Въпреки финансовата благодат, трябва да внимавате много, защото и най-малката грешка, може да ви принуди да заплатите висока сума пари, а това ще ви отнеме много време, за да компенсирате съответните загуби.

Дева

Някои от вас, които са били влюбени известно време, е препоръчително да обърнат внимание на това, от което се нуждае вашият партньор, преди връзката да се влоши. Самотните, които търсят новата си любов, бъдете така търпеливи да изчакате още малко - към краят на този месец.

През този месец на първо място трябва да поставите вашата упоритост и усърдие в работата и всеотдайността ви ще подпомогне постигането на определени цели в кариерата си. През втората половина , ще определите вашите приоритети. Преди всичко не допускайте да се разсейвате на работното място.

Много добър период за инвестиции и покупки. Не трябва да забравяте, че преди всяка инвестиция, следва да проучите много добре и задълбочено съответния пазар за определената от вас област. Втората част от месеца следва да бъдете изключително внимателни с документите, както и към въпроси от правен характер. Като цяло месецът е относителен за реализиране на големи печалби.