Рак

Вашият семеен партньор може да ви се стори доста отнесен и разсеян този месец. От вас зависи да запалите отново пламъка и страстта във връзката си. Това може да е само временен период на охлаждане и вашият любовен живот може бързо да възстанови старата си сила и вълнение. Ако сте самотни, някой вероятно ще  привлече вниманието ви.

Въпреки че ще успеете да постигнете успешно своята кариерна и бизнес цел, неочаквани събития могат да ви принудят да промените дългосрочните си финансови планове. Ако е необходимо, прегледайте внимателно съществуващите си стратегии и ги заменете с по-подходящи. Това може да означава повече работа за вас, но тези промени могат да подобрят капацитета ви за месечната печалба.

Лъв

Вероятно усещате, че е настъпил моментът да се задомите. Би било разумно да преразгледате този ваш план и да не действате прибързано. Погледнете на себе си от дългосрочна перспектива и вижте дали партньорството ви върви по начина, по който искате. Не скачайте в студените води ръководени от горещите си страсти. Ако сте самотни, за жалост повечето от вас да очакват още един „сух“ месец за намирането на сродна душа.

Вашите приходи и разходи може да се колебаят през този месец. Въпреки че може да почувствате желание да похарчите повече заради добрия паричен приток, вашият партньор или любим човек вероятно ще ви лиши от пищните разходи. Към края на месеца може да се наложи предварително да планирате финансовата си стратегия за изпълнение на всичките си цели. Така или иначе през април ще бъдете в добра форма да вземате финансови решения.

Дева

За самотните този месец може да е времето, когато най-накрая ще разкриете чувствата си към някого. Ако срещнете разочарование, не се притеснявайте. Ако този човек не е пратеник на съдбата за вас, тогава скоро може да се появи друг, който да завладее сърцето ви. За дългогодишните партньори въпроси и съмнения може да останат в мислите ви, което може да ви попречи да се насладите на обичайната си романтика. Опитайте всичко възможно да разрешите тези съмнения и да укрепите нещата.

Към средата на април, вероятно ще обновите изцяло работна си концепция. В края на месеца, ще трябва да си вършите работата като по учебник, защото има вероятност да загубите работното си място. Може да очаквате сериозни придобивки в началото и в краят на този месец, добри времена за сделки и за инвестиции. Месецът е подходящ за продажби и покупки от всякакъв характер.