Доверете се, но проверете. Добрата стара поговорка, която ни учи да не бъдем лековерни и наивни. Но истината е, че външният вид често е измамен, точно като думите.

Ако имате добре развита интуиция, можете лесно да почувствате фалша в началния етап. Но не всеки има добро шесто чувство. Тук на помощ идват и астролозите, според които има зодии, които обичат актьорството и са способни на измама, за да реализират собствените си цели. Разбира се, не бива да се обобщава и всеки човек носи своята индивидуалност. Но все пак съществуват редица характеристики, които могат да подтикнат към предателство.

Близнаци

Близнаците са доста повърхностни и несериозни, не са склонни да се привързват и да изпитват угризения на съвестта. Именно защото представителите на тази зодия не са способни дълбоко и емоционално да се привържат към някого, много лесно могат да ви напуснат и да тръгнат на нови приключения. За тях е важна смяната на обстановката, те не могат да седят дълго време на едно място, имат нужда от ярки емоции и храна за ума.

Близнаците са много общителни, лесно могат да разкрият нечия тайна и лесно клюкарстват зад гърба. В същото време те в никакъв случай няма да преследват егоистични цели и нямат желание за отмъщение. Просто говорят, увлечени са от дискусията и разкриват неща, без да се замислят. Мъжките представители на тази зодия в началото могат да разказват много вълнуващи приказки и да обещават много, а когато степента на интереса намалее, ще прехвърлят комуникацията към приятели.

Везни

С този знак трябва да държите очите си отворени. Сами по себе си представителите на този знак са много очарователни, сладки и учтиви. Познават правилата на приличието, етикета и умеят да показват добри обноски. На пръв поглед такива хора изглеждат невероятно добродушни и приятни, но тук има „скелети в мазето“.

Везните са знак за партньорство и сътрудничество, за тях е много важно да са в хармонични и приятни отношения, до известна степен дори зависят от партньора си. Освен това те могат да бъдат във връзка без силна емоционална привързаност, ако са спокойни. Ето защо, веднага щом удобствата свършат, те бързо могат да намерят заместник и да изчезнат от живота ви.

Често представителите на този знак се опитват да угодят на всички. Те са много зависими от мнението на другите. Но не можете да седнете на два стола, рано или късно ще трябва да вземете страна и тук Везните могат да заемат страната на по-силен партньор, разкривайки тайните на по-слабия. И по силата на желанието да живеят приятелски с всички и да угодят на всички, те могат да разкажат на всеки, малко по малко, нечии тайни и лична информация.

Дева
Представителите на тази зодия са много практични, специфични и прагматични. Те никога няма да си губят времето без конкретна цел и полза. Всяко тяхно действие има мощен стимул и очакване на заслужен резултат. В работата, която изисква повишена концентрация и усърдие, те нямат равни.

Ако човек е от някаква полза за Девата, дава нови знания, помага за увеличаване на печалбите – Девата ще бъде там, независимо от всичко. Но веднага щом по някаква причина тази стойност изчезне, Девата се отдръпва, без да ѝ мигне окото. Докато представлявате определена ценност за този човек, Девата ще ви цени и уважава, но щом загубите авторитета си, забравете за този човек.

Риби
Ярките представители на този знак са много подозрителни и мечтателни, обичат да летят в облаците, да строят замъци във въздуха, лесно се обиждат и подвеждат. Този знак е най-податлив на всякакъв вид внушения и зависимости (от алкохол до хазарт). Те имат доста особен мироглед за всичко, който може много бързо да промени посоката си. Може да е трудно да се разчита на такива хора, те казват едно, а утре вътрешният им ток се е променил и мислят съвсем различно.

Рибите са романтични и влюбчиви, с много креативна природа. И както знаете, всички творчески личности не се отличават много с постоянство и вярност. Музата идва и си отива, когато пожелае. Такъв човек може да бъде разбран само от партньор, който е на неговите вибрации.

Водолей
Много своенравен, свободолюбив и приятелски настроен знак. Но не всичко е толкова просто, колкото изглежда на пръв поглед. Тези хора привличат като магнит, имат невероятна харизма, уникалност, някъде дори ексцентрични и необичайни, като по този начин привличат много внимание към себе си. До тях е като да летиш на космически кораб, непрекъснато им идват необичайни идеи, никога не знаеш какво да очакваш от тях утре, с тях е забавно и интересно. Щом посегнете на свободата им, опитате се да поставите своите граници, вие сте загубили този човек. Ако самият той почувства, че се опитвате да го контролирате – ще си тръгне, без дори да се сбогува.

Той може да влезе в живота ви толкова лесно, колкото лесно да изчезне от него.

Друг важен момент е, че най-ярките представители на тази зодия не се отличават с вярност, не са моногамни. Тяхната любов е толкова многостранна, че по принцип не може да бъде обвързана с един човек. Те нямат дълбока емпатия и по принцип не са в състояние да изпитват дълбоки чувства. Те са много повърхностни и фокусирани върху външния свят, а не върху вътрешния. Не могат да бъдат опитомени. Затова винаги трябва да сте на дистанция с тях, не изисквайте от тях смирение и лоялност. Могат да станат моногамни, но само при условие, че самите те искат това.