Козирог

Всичко ще работи във ваша полза през 2022 г. През първото тримесечие на годината позициите на планетите ще се погрижат да се чувствате по-комфортно и щастливи. Ала през второто тримесечие може да има проблеми в личния и професионалния ви живот. Препоръчително е да направите корекции, за това ще са необходими търпение и разбиране. С течение на годината вие сякаш се изкачвате нагоре преодолявайки всички проблеми, неприятности и пречки.

Предстоящата 2022 година  ще ви донесе много и много възможности за личностно израстване и развитие. Можете успешно да се съсредоточите върху усвояването на нови умения и да работите върху себе си. 

Любов и Семейство: Началото на 2022 година може да донесе някои проблеми в любовния ви живот, но с течение на годината няма да има проблеми с изкореняването им. Вашата увереност ще допринесе значително за факта, че проблемите във връзката ви ще бъдат държани под контрол. Ще изчислите всичко, което правите, така че вашите реакции ще бъдат точни и ясни. Ще бъдете по-спокойни, спокойни и сдържани, което ще накара партньора ви да остави погрешното впечатление за вашите чувства. Ако имате романтична връзка, обърнете внимание на това, какво говорите и как се изразявате. Грубите жестове и грубите коментари могат да повлияят на любовния ви живот, така че избягвайте споровете и не бъдете осъдителни.

Стойностите на семейните взаимоотношения ще бъдат малко под средното ниво, тъй като вероятно ще се сблъскате с някои препятствия тази година.  Възможно е да има конфликт в семейството, и затова се препоръчва да поддържате спокойна атмосфера в семейството и да говорите по подходящ начин. С това аспектът на Марс във вашия четвърти дом през първите месеци ще се отрази на семейството ви и през това време шансовете да възникнат неразбории са големи. 

Финанси, Бизнес и Кариера: Относно финансовия хороскоп на Козирог през 2022 г. представителите на Козирог може да се чувстват финансово сигурни. Въпреки че разходите им може да са високи, ще има непрекъснат поток от пари и може да поддържа баланс между печалбите и техните разходи. Препоръчително е да се обърне повече внимание на инвестирането и спестяването, а не на харченето. Можете също така да проучите нови източници на доходи в началото на годината, както и да купувате скъпи неща или да инвестирате в земя, къща, имот, автомобили и прочие, през тази година.

Бизнес Козирозите едва ли ще могат да очакват големи печалба през тази година. Може да не се сблъскате със загуба, но може да се наложи да положите усилия и да работите усилено, за да запазите печалбите си чрез вашия бизнес. Инвестирането на огромни суми пари в нов проект няма да ви даде желаните резултати през тази година и ако планирате да започнете нов бизнес през 2022 г., препоръчително е да започнете през първия период, който е от януари до юни на годината. Каквито и планове да сте направили по отношение на разширяването на бизнеса си, трябва да ги обмислите безупречно.

В кариерен план, Козирозите могат да очакват растеж в професионалния аспект през 2022 г. и може да има шансове за прехвърляне на ново работно място или повишение. Ако се интересувате от промяна на работата или смяна на работното място, препоръчително е да го направите през първото или последното тримесечие на годината.

Щастливите числа за Козирозите са , 8 и 10. Тази година ще се управлява от Меркурий, а Козирог се управлява от Сатурн, и двете планети са приятелски настроени, което прави 2022 година много добра, ще имат добри лични и професионални постижения. Чакат ви много промени и може да се наложи да поемете важни отговорности през 2022 година.