Козирог

Има вероятност да достигнете високо ниво на увереност, което ще се дължи на подкрепата от приятели и колеги. Финансовото ви състояние също ще продължи да се подобрява. В романтичен план ще бъдете изключително ентусиазирани и активно ще преследвате своята заветна цел за създаването на нова връзка, ако сте неангажирани, разбира се. Декември ще ви предостави вълнуващи, трепетни моменти и спонтанни, благоприятни романтични събития. Навярно, ще ви оценят подобаващо на работното ви място, а защо не и да получите повишение в професионален план. Здрави и изпълнени с енергия, вие ще започнете месеца убедени във възможностите и целите си.

Водолей

Ако напоследък усещате, че светът е против вас, този месец ще се превърне в нещо победоносно. В случай, че здравето ви в последно време не е било добро, ще забележите значително подобрение. В любовния ви живот ще има прилив на активност, която без съмнение ще бъде вълнуваща. Този месец е чудесен период от време да планирате романтичните си срещи или да реализирате някои идеи за пътуване в чужбина например. Декември би могъл да ви предложи щипка (а в някои случаи дори и повече) късмет, необходима за важни събития, особено в семейството и с най-близките ви хора.

Риби

Този месец ще се окаже късметлийски за вас. Ако сте се чувствали отчаяни, най-вероятно ще забележите истинска промяна във вашето състояние. Нещата ще започнат да вървят по вода, така както бихте желали. Здравословното ви състояние  ще се подобри, а финансовото ви състояние ще остане стабилно. Ако сте професионалисти в областта си, най-вероятно ще постигнете пробив, изненадвайки всички около вас. Ще се наложи да поработите върху себе си, защото липсата на яснота, която ще царува във вас или около вас, може да ви навлече доста неприятности.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.