Овен

Очаква ви една година, пълна с положителни емоции. Най-доброто време за любов ще бъдат първите й месеци. Напълно възможно е половинката ви да се окаже човек, с когото работите. Не забравяйте обаче, че не трябва да се чудите много-много, а да проявявате инициатива, за да постигнете успех.

Колкото до двойките, тук обвързаните ще трябва да поработят, защото техният партньор ще стане по-сдържан в романтичен план.

Съдбоносно решение в любовен план предстои през октомври

Телец

Следващата година ще бъде наситена  и пълна със събития в любовен план. В първите месеци на 2022-ра бъде трудно да изградите пълноценна връзка, защото ще има прекалено много фактори, които ще ви пречат. В дългосрочен план ще имате големи шансове за романтика.

Не е изключено половинката ви да се окаже интересен човек, когото отдавна познавате и с когото ненадейно ще изградите връзка.

Тези от вас, които имат сериозни отношения, може да сключат брак.

Близнаци

През 2022-ра ще бъдете в настроение за приключения! А романтичната страна на живота няма да бъде изключение и ще имате шанс за успех във флиртовете.

Това ще ви допадне и увлече, но не забравяйте, че за изграждането на сериозна връзка е необходим друг подход!

Обвързаните може да се сблъскат с проблеми с комуникацията и доверието с партньора си, което може да доведе до постоянни битки, оставяйки и двамата разочаровани и под напрежение. 

Рак

Годината ще донесе кардинални промени в любовния ви живот.

Много от представителите на зодията съзнателно и преднамерено ще приключат  връзките си. За други 2022-ра ще е свързана с градивно развитие в отношенията с любимия човек.

Ще преоцените приоритетите си във връзката, в която се намирате. Независимо от трудностите не губете оптимизъм и това ще ви донесе позитиви.

Лъв

В годината на Тигъра  ще бъдете обърнати към своето романтично минало. За съжаление ще ви спохождат мисли за отдавна загубени отношения през цялата 2022-ра.

За това не гледайте назад, а напред! Само тогава ще успеете да срещнете нова любов и да създадете нова и щастлива връзка.  А с кого? През новата година запознанствата няма да са проблем.

У обвързаните Лъвове ще се осъществи промяна на плановете, касаещи отношенията. Това може да доведе или до край на общия ви живот, или да преминете на следващото ниво и да сключите брак. Независимо какво решение вземете – не се плашете, звездите са ви приготвили много приятни изненади, особено ако се ожените/омъжите.

Дева

Хороскопът ви вещае море от романтика, незабравими срещи и запознанства със завладяващи хора. Не позволявайте на красотата на момента да замъгли възможността Ви за критичен поглед към взаимоотношенията.

Не вярвайте на всеки, защото хората може да имат и користни цели и да таят задни мисли. Запазете здравия си разум дори и в морето от романтика!

Тайнствен непознат може да преобърне живота ви, така че не изпускайте шанса си. Но все пак помнете – пазете личните си чувства и своя интерес.

Везни

В личен план годината ще бъде сложно да създадете здрава и дълготрайна връзка. Ще бъде необходимо да имате силен контрол върху себе си и действията си, за да не пропилеете годината единствено в краткотрайни флиртове.

Колкото до обвързаните Везни – за тях 2022-ра ще бъде благополучна, а отношенията им с тяхната половинка ще укрепват.

Скорпион

Пред вас ще има два пътя през новата година. В първия случая може да продължите да подхождате към любовта по начина, който ви е присъщ, и тогава 2022-ра ще ви донесе вълна от романтични приключения.

Ако решите, че сте готови да се отнесете сериозно към новите си запознанства, ще срещнете партньор, с когото ще бъдете щастливи дълго.

Стрелец

Бъдете изключително внимателни, що се отнася до романтиката през тази година. Вниманието няма да ви липсва, но героите във Вашата история ще бъдат няколко и няма да бъде лесно да направите правилния избор.

За щастие сред хората, които ще срещнете, ще има и такива, с които ще бъдете наистина щастливи.

Водолей

Началото годината ще бъде спокойно, но с идването на нейния край страстите ще се нагорещят. Това със сигурност ще застигне именно самотните Водолеи.

Колкото до обвързаните, те ще трябва да се преборят със силни емоции. От една страна ще трябва да се самоконтролират, за са не се възползват от възможностите си за изневяра, а от друга да сдържат ревността към своята половинка.

Риби

Обвързаните ще трябва да се научат да живеят със своя партньор. Приемете, че съвместният живот се състои от множество компромиси и решения, които се взимат общо.

За тези от вас, които са сами, се очертава самотна година, но в нейния край ще срещнат човек, с когото ще изживеят красива връзка. За да се случи това обаче, не се преструвайте на някой, който не сте, но и бъдете смели.

Говорете за чувствата си максимално ясно и не губете време да действате, когато се влюбите.