Овен

Истината е, че никога не сте имали проблем да създавате приятелства.  За вас ще бъде лесно да намерите баланс и хармония във всяко партньорство. Ала през Св. Валентин  позволете си да изследвате своята индивидуалност чрез самостоятелни артистични занимания. Празникът свети Валентин не е задължително да бъде много бляскав, но който ще вдъхне нов живот на вашия брачен или любовен съюз.

Разбира се, че ще искате да привлечете вниманието през любовния празничен ден. Независимо дали сте двойка или неангажирани, през този ден на влюбените не е изключено да се задоволите с обичайните си тоалети. Ще играете и ще заложите едновременно на елегантния и секси тоалет, придружен, разбира се, от красив и незабравим парфюм.

Близнаци

Ще искате да удивите половинката си за празника на влюбените и да я поканите на необичайно и доста искрящо място. Следователно можете да изберете луксозен ресторант или дори романтичен спа център. Така или иначе, може да похарчите пари, за да изненадате партньора си с повече веселие и фантазия в брачния ви живот. Това ще бъде  стойностно поведение от ваша страна.

Рак

Няма съмнение, че през този романтичен ден ще надникнете върху вашите взаимоотношения. Най-вероятно ще се възползвате от Св. Валентин, за да се доближите до сродната ви душа, като по този начин ще внесете повече участие във вашите взаимоотношения и ще ви позволи да оставите либидото си да говори, което със сигурност ще бъде в страхотна форма.

Лъв

Със сигурност ще бъдете от онези, които ще предпочетат да си останат спокойно вкъщи, на топло и удобно разположени пред хубав филм, придружени с хубава малка табла за хранене, вместо да се принуждавате да посетите скъп ресторант, който едва ли ще пожелаете. В крайна сметка, една приятна  романтична вечер у дома няма да е толкова лоша и със сигурност ще се чувствате комфортно.

Дева

В случай, че сте неангажирани, ще бъде по-добре да заложите  в интернет - в сайтове за запознанства или социални мрежи, за да се срещнете с някои хора, които биха могли да ви впечатлят и внесат свежи романтични нотки. Изглежда, че празника - свети Валентин ще работи много по - добре за вас, отколкото да излизате с приятели или да скучаете в някое мнимо парти, и на което едва ли ще желаете да отидете. Очаква ви едно празнично любовно празненство.

Везни

По-скоро ще потърсите уютното - обичайно място, за да отпразнувате свети Валентин. Вероятно ще се страхувате от някакви нови запознанства и най-вече да не останете разочаровани, Вероятно ще предпочетете да прекарате романтично в малък ресторант, в който сте свикнали да посещавате, и това определено ви привлича. Ще можете да се чувствате спокойно и да имате приятна размяна на любов с любимия си в позната и приятна обстановка.

Скорпион

Наистина ще искате да изненадате другия, но също така да се оставите да бъдете изненадани, за да внесете свежест във вашите отношения. Следователно този празник на влюбените ще бъде много лъчезарен за вашия съюз и трябва да спомогне за по-нататъшното укрепване на красивото разбирателство, което ще царува между вас. Може да решите да предложите на половинката си да прекарате свети Валентин след пищна вечеря в казино. Само и само да се забавляваме заедно, за да опитате късмета си из игралните машини.

Стрелец

Опитайте се да оставите настрана личната си гордост и направете първата стъпка, като предложите на половинката си  малка екскурзия, която може да рестартира отношенията помежду ви. Дори, ако настроението ви да не е на необходимото ниво във връзката ви, ще положите усилия да се облечете малко секси, за да докажете, че все още можете да угаждате и съблазнявате, приканвайки отсрещната страна  с нотка пикантен парфюм и бляскав грим, който ще ви пасне като на крал или кралица.

Козирог

Свети Валентин може да бъде възможност за успокояване на нещата, за диалог с партньора по - балансиран начин и по този начин да се превърнете връзката си в храм на любовта. Прекарването на време заедно, далеч от ежедневните неприятности, ще ви донесе най - голямото добро, което дори не може да си представите. Очертават се много силни желания разбира се. Най - вероятно ще бъдете чувствени и страстни, както желаете, разбира се, ще търсите своето удоволствие, но и това на партньора ви, което ще бъде много важно за вас.

Водолей

Ще са нужни малко усилия, за да не разочаровате партньора си, който за разлика от вас може да иска да отбележи случая, като прекара приятен миг за любов с вас. В крайна сметка всичко ще зависи от настроението на партньора, който е склонен да вземе нещата в ръце за този празник на влюбените. Също така с малко повече с изискано докосване, което ще бъде възприето чрез избора на вашия парфюм и фамозният ви грим, както и някои модерни бижута, които ще ви придадат едновременно изискан, трезвен и модерен стил.

Риби

Фантазиите ще останат доста класически още в началото на свети Валентин. Вашите желания ще бъдете силни, и няма да ви липсва оригиналност! Доста спокоен семеен празничен ден. Големите астрални аспекти ще напуснат ключовите сектори от живота ви на това ниво, което ще предвещава доста безоблачно небе, където комуникацията ще бъде добра, особено в сърцето на свети Валентин период. Ще можете да седнете с любимите си хора, за да се насладите на някои прекрасни моменти на щастие в тяхната компания.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.