Тази седмица ще даде на някои зодии силно привличане и страст към партньора. И през следващите седем дни някой трябва да подкрепя своя партньор в трудни моменти и да бъде негова опора.
 
Астрологът Анджела Пърл разказа какво ще донесе седмицата от 19 до 25 февруари на всяка от зодиите в личния им живот.

Овен

Тази седмица ще се чувствате уверени в чувствата си и ще можете да ги изразите напълно. Бъдете отворени към нови възможности във връзката си, те могат да ви донесат радост и вдъхновение.

Телец

Вашата стабилност и надеждност ще бъдат ключът към успеха в любовните ви отношения през тази седмица. Показването на търпение и грижа към партньора ви ще укрепи връзката ви.

Близнаци

Комуникативните ви умения ще бъдат на върха си тази седмица, което ще ви помогне да разрешите всякакви конфликти или недоразумения във вашите взаимоотношения. Опитайте се да бъдете по-внимателни към емоционалните нужди на партньора си.

Рак

Тази седмица ще бъде изпълнена с романтика и нежност за вас. С партньора ще имате особено усещане за взаимно разбирателство, което ще направи връзката ви още по-здрава и хармонична.

Лъв

Вашата страст и решителност ще ви помогнат да достигнете нови висоти в любовта тази седмица. Внимавайте обаче да не прекрачите границите си и да доминирате във връзката.

Дева

През тази седмица ще можете да покажете своята грижа и внимание към детайла, което ще привлече вниманието на партньора ви. Не забравяйте да изразявате чувствата си с думи, това ще ви помогне да заздравите връзката си.

Везни

Тази седмица ще бъде благоприятна за създаване на хармония в отношенията. Ще можете да намирате компромисни решения и да поддържате баланс между себе си и партньора си.

Скорпион

Тази седмица ще почувствате силно привличане и страст към партньора си. Бъдете отворени за нови интимни преживявания и желание да споделите дълбоките си чувства.

Стрелец

Вашият оптимизъм и жизнерадост ще привлекат вниманието на потенциален партньор тази седмица. Бъдете отворени за срещи с нови хора и не се страхувайте да покажете своята индивидуалност.

Козирог

Тази седмица ще можете да покажете своята преданост и надеждност в отношенията си. Бъдете готови да подкрепите партньора си в трудни моменти и бъдете негова опора.

Водолей

Тази седмица вашата оригиналност и независимост ще привлекат вниманието на партньора ви. Не се страхувайте да изразявате уникалните си идеи и бъдете отворени към експерименти във вашите взаимоотношения.

Риби

Тази седмица ще бъде изпълнена с романтични моменти и взаимно разбирателство. Ще можете да се свържете по-дълбоко с партньора си на емоционално ниво и да създадете нещо специално заедно.