Всяка жена иска да бъде обичана и желана. Според много дами най-красноречиво за чувствата на мъжа до тях говорят подаръците, които той прави. Приказни изненади или скъпи дарове - няма значение.

Човек може да бъде щедър, дори и ако няма кой знае какъв доход. Астролозите вярват, че звездите пряко влияят на желанието на любимия да даде дори и невъзможното на жената, която обича, пише jenata.blitz.bg В следващите редове ще ви разкрием кои са зодиакалните знаци, които са най-щедри в даровете. Те ще дадат всеки лев за любимата си и ще направят дори невъзможното да я зарадват. 

Лъв

Представителите на този знак смятат, че са номер 1 във всичко, дори и понякога в действителност да не е така. За тях статутът е от много голямо значение. Те трябва да спечелят най-богатите, успешни и красиви жени.

Тези дами трябва да блестят в скъпи бижута и тоалети, купени именно от тях. Те ще обсипят жена си с внимание и ще са щедри към всяка нейна прищявка. 

Стрелец

Стрелците умеят да печелят пари, но умеят и да ги харчат. Те обичат да правят скъпи подаръци, а в замяна очакват истинска радост и благодарност. Ако изгората им обаче приеме големите жестове от тях за даденост, то тя рискува Стрелецът да прекрати връзката им.

Овен

Представителите на този знак не могат да бъдат наречени много щедри, но не са подли. Овните са икономични и практични, но ако на жена им й трябва нещо, то те могат да забравят за тези си черти на характера.

Докато един Овен ухажва избраницата си, то той не пести. В семейния живот обаче подаръците са рядкост, обикновено биват правени само с причина. Овенът може да прави подаръци и, ако се чувства виновен за нещо.

Риби

Мъжете от тази зодия са готови на всичко, за да направят любимата си щастлива. Те могат да купят подарък с последните си пари или да дадат цялата си заплата, за да изненадат съпругата си. 

Рибите се опитват по всякакъв начин да правят отношенията с половинката все пол-топли. Ако един мъж от тази зодия обаче не е истински влюбен, няма да похарчи и стотинка за жената, с която излиза.

Телец

В семейния живот телците са икономични, но в периода на свалки не пестят пари. Те ще купуват бонбони, букети и какво ли не, за да ви спечелят. Когато жестовете и подаръците спрат или станат рядкост, то това значи, че Телецът вече смята, че ви е спечелил. 

Водолей

Представителите на този знак няма да пощадят нито време, нито усилия. Те обаче държат в замяна да се чувстват уважавани и обичане. Те сякаш се опитват да купят половинката си, за да получат доброта, разбиране и любов. 

Те се привързват много към любимите си хора и треперят при мисълта, че могат да ги изгубят, въпреки че не винаги умеят да показват чувствата си. Когато Водолеят реши, че губи дамата на сърцето си, е способен да я обсипе с десетки подаръци

Близнаци

Докато ухажват жена Близнаците са готови на всичко - те могат да са нестандартни, да правят най-милите и романтични изненади и да избират перфектните подаръци. Всичко обаче ще се промени драстично в мига, в който мъжът от тази зодия реши, че е спечелил дадена жена.