Руският астролог Павел Глоба смята, че въпреки всички трудности поне три знака от Зодиака ще могат да запомнят декември 2022 г. като един от най-благоприятните периоди.

Мрачните прогнози на икономисти и доморасли политици няма да могат да разклатят самочувствието им и те ще изпитат духовен, творчески и енергиен подем, след което ще могат да преобърнат живота си на 180 градуса.

Близнаци

Първият в списъка на звездите, отбелязани през последния месец на зимата, е знакът на Близнаци. Въпреки че в началото на представителите му ще изглежда, че Съдбата е решила да им се подиграе, като стовари куп проблеми върху главата на вече уморените Близнаци, към средата на месеца спокойствието ще смени суматохата.

Конфликтите в работата ще се изгладят и Близнаците ще спрат да се стряскат от всеки страничен поглед. Ще се примирят дори с тези, които не оправдават очакванията им.

До средата на декември представителите на знака очакват внезапна среща, която всъщност ще се окаже съдбовна. Ще им бъде предложена нова позиция, която ще бъде далеч от дома. Но мястото ще бъде такова, за каквото Близнаците отдавна мечтаят.

Страховете за недоволството на семейството ще бъдат напразни: роднините не само ще подкрепят идеята за преместване в друг град, но и ще се радват на нови перспективи. Астрологът съветва предварително да обсъдите всички нюанси с новия партньор или работодател, така че по-късно да не се налага да постигате целта си по не толкова лесен начин.

Везни

За повечето Везни декември ще се окаже доста двусмислен и едва в края на месеца, поглеждайки назад към всичко, което се случи, те могат да разберат, че късметът е на тяхна страна. Първото нещо, което Глоба препоръчва на Везните в професионалната област, е да не променяте житейската си позиция.

Звездите настояват Везните да проявяват твърдост във всички конфликти и неприятности през първото десетилетие на декември. Така те могат да спечелят доверие сред колегите и да получат подкрепата на висшето ръководство. Освен това до средата на месеца, когато работните вълнения отшумят, проблемите в личния му живот ще се почувстват.

Астрологът предполага, че Везните ще бъдат изправени пред избор – да останат със старата любов и семейство или да последват нови, наскоро избухнали чувства.

Във всеки случай е по-добре да вземете решение за нещо кардинално тази година, в противен случай Везните ще трябва да бъдат разкъсани между проблеми в работата и негативизъм в личния си живот в началото на годината, а това ще повлияе на самочувствието им и ще ги лиши приятели и познати за подкрепа. Единственото, за което логичните Везни не трябва да мислят, са финансите. Всичко ще е наред с тях преди Нова година.

Водолей

За представителите на този талантлив въздушен знак навечерието на Новата година ще бъде пълно с нови идеи, насоки и възможности. Изглежда те просто трябва да плуват по вълните на креативността, която ще ги отведе до гръмкия януарски успех. Но първият месец на зимата ще бъде решаващ за съдбата на знака, казва Глоба.

Най-силният коз ще бъде самочувствието, което, съчетано със смелостта за поемане на ангажименти, ще повиши кариерния статус на представителите на знака. Те ще могат умело да водят бизнес и ефективно да координират дейностите на другите.

Семейните Водолеи ще могат да поставят не по-малко верни насоки в професионалните въпроси за своите близки, което само ще подобри общото благосъстояние. Затова Глоба съветва да разговаряте с близките колкото е възможно повече, обсъждайки всички проблеми с тях.

На самотния Водолей, почти в навечерието на Нова година, звездите ще дадат "Снежната девойка", афера, която може да се проточи дълго време или дори да прерасне в брак. Що се отнася до старите отношения, то представителите на знака могат да очакват прекъсване, тъй като декември за тях ще бъде месец на пълно обновяване.