Непоносимостта между снаха и свекърва е позната на човечеството от край време. За нея са се изписали вицове, режисирали са се филми и какво ли още не. Ако все още не познавате добре майката на вашия партньор, може би е време да проверите дали не попада сред 3-те зодии, известни като истински кошмар за младите семейства. 

Рак

Свекървата Рак може да ви изкара от равновесие заради чувствителността си. По принцип не е лош човек, но постоянно ще "кълчи ръце", ще се притеснява и ще плаче безутешно на семейните празници. Емоционалната ѝ натура ще я кара да се обажда по 24 пъти на ден, ако детето или още по-зле – синът ѝ са настинали. Освен това, е адски сръдлива, та дано не ви се стоварва на главата гнева на Рака, ако сте забравили да ѝ се обадите за 8 март.

Овен

Тази свекърва е като излязла от филм – властна, контролираща и твърдоглава. Може да накара дори лекар да си скъса дипломата, тъй като тя знае всичко и не търпи особено чуждо мнение. Дори когато милият ѝ син създаде семейство, тя надали ще спре да контролира положението, освен ако не живеете много далеч от нея. Разбира се, мнението ви няма да бъде особено зачитано, защото „нямате опит” като нейния, така че по-добре се предайте и бягайте далеч.

Дева

Няма как в челната тройка да не попадне и педантичният чистофайник на зодиака! Държи да сте "благоприлична", да си гледате мъжа и нищо друго да не ви интересува. Домошар по природа, Девата не разбира какво може да иска от живота една жена, освен подреден дом и щастливи деца. Редовно ще ви дава акъл как да почистите по-добре или да сготвите "любимата манджа" на синчето ѝ.