През новата 2020 година Риби ще летят на крилете на романтиката и през целия януари ще жънат плодовете на своя „брутален“ чар. За "бракуваните" представители на знака в личния живот ще цари пълна хармония. В семейството ще цари атмосфера на разбирателство и подкрепа: спокойно можете да очаквате, че дори и в най-трудните ситуации, близките ще помогнат поне морално. Самотните Риби през първото тримесечие трябва да бъдат по-внимателни - възможно е сред средата да намерите точно човека, с когото можете да изградите силни връзки.

Бурното начало на годината, разбира се, е прекрасно, но през първата половина на годината рискувате да се изморите. Дори и да ви се струва, че всичко е наред, слушайте внимателно тялото и не забравяйте да вземете курс от витамини: имунитетът ви е отслабен, така че съществува риск да хванете някаква неприятна продължителна настинка. Също така през този период си струва да бъдете търпеливи със семейството си. Да, те могат да бъдат "странни", но вашата задача е да пренебрегвате дребните ежедневни проблеми и да не грешите с близките си за нищо. Дори и невинните на пръв поглед упреци могат да доведат до конфликти и даже развод, разделяне на имуществото или до прекратяването на комуникацията в продължение на много години.

През втората половина на Годината на Металния плъх за Риби ще дойде най-доброто време! Тогава можете да поемате рискове и да правите всичко, за което преди това ви е липсвало смелост. Ако отдавна мислите за радикална промяна на имиджа, мечтаете да танцувате на пилон, фантазирате как да продадете апартамент и да си купите къща, мечтаете да признаете любовта си към вашия съсед, да напуснете работа и да започнете свой собствен бизнес, тогава това е вашият час! Възползвайте се от шанса - ефектът ще бъде невероятен и независимо как се развиват нещата, във всеки случай ще излезете от ерата на промяната като победител.

В края на есента звездите обещават на Риби повишаване на умствената и физическата сила. Идеите просто ще се изливат от вас. Но... внимателно - ако се захванете с всичко едновременно, това е пътят към провала. Изберете двете или три най-важни области и се концентрирайте само върху тях. В средата на декември е възможно отслабване на нервната система и това не е изненадващо след такава бурна година. Прекарайте останалата част от месеца в тишина, избягвайки многолюдни места и шумни компании.

Хороскоп за любов за Риби 2020 г. 

Много Риби вече успяха да намерят своята половинка през 2019 година. Миналата година, разбира се, беше много приятна и вълнуваща по отношение на романтиката. 2020 г. ще постави въпросителна пред влюбените: или създавате семейство, или пътеките ви се разминават. И това ще бъде много съзвучно с вътрешните ви възгледи. Рибите са максималисти - в чувствата също. Ако любим човек се колебае с решение за брак, това ще бъде ясен знак за вас, че той не ви обича и чувствата ви не се оценяват.

Тази година семейната лодка на Риби може да се разбие в бита. За съжаление, годината ще бъде пълна с много досадни фактори, а търпението ви не е безгранично. На първо място, няма да сте доволни от случващото се на работа. Втората причина за недоволството е липсата на помощ от съпруга. И третото е финансовият въпрос. Ситуацията ви не е много стабилна. И ако по-рано вие сте били основният стожер в семейството, сега съпругът просто ще трябва да поеме всичко.

Самотните Риби ще имат какво да правят през 2020 г. в допълнение към личния си живот. Вашите приоритети могат да бъдат подредени по такъв начин, че просто няма да има време за романтика - работите много и активно, нещо се случва постоянно на работа, така че трябва да работите дори и през почивните дни. Единствената възможност по някакъв начин да подредите личния си живот е, ако познанство, превърнало се в любов, се случи точно по време на работа. И това може много добре да се получи. Но утежняващите обстоятелства също са вероятни и доста сериозни. Можете да се увлечете от шефа си или от колегата си на работа. В същото време има много голям шанс любимият ви човек не само да не е свободен, но и да не се раздели със своя другар, който работи в същия офис с вас.

Хороскоп за кариера и финанси за Риби 2020 г.

Финансовата прогноза за 2020 г. е повече от добра. Проблемите, които трябваше да решите активно през 2019 г., постепенно ще изчезнат. Но способността да печелите добри пари ще остане при вас. Ще печелите добре, така че усещането за стабилност най-накрая здраво ще влезе в живота ви. Звездите съветват да се отнасяте към печалбата и разходите по-малко емоционално от преди. Под влияние на настроението можете да правите неразумни разходи, за които по-късно ще съжалявате. Ще се нуждаете от самочувствие при решаването на финансови въпроси през март, юли, октомври и ноември.

Краят на януари и февруари ще бъде време на малки, но чести разходи. Парите ще текат непрекъснато от портфейла ви. Понякога дори ще ви е трудно да кажете за какво е похарчена тази или онази сума.

През март трябва да работите здраво, но наградата ще бъде подходяща. До края на април потърсете възможности за генериране на допълнителни приходи. Работодателят, когото срещнете през този период, ще бъде щедър и в крайна сметка ще предложи изгодно дългосрочно сътрудничество.

Положението на планетите през първата половина на май е благоприятно за получаване на информация за инвестициите. Слушайте разговори, изучавайте оферти за банкиране. Ако искате да инвестирате пари, направете го през първата половина на май.

През юли бъдете внимателни, когато правите големи покупки. Рискът от загуба на пари или страдане от нечестност на продавачите ще се увеличи през този период.

От средата на октомври ще започне проспериращ период, който ще продължи до края на годината. Печалбата в този момент ще бъде достатъчна, за да плати за образованието на по-младото поколение - сестри, братя или собствени деца.

Семеен хороскоп Риби за 2020 година

Закалете страстите си, не всеки може да се надпреварва с живота с вашата енергия.

Риби от първото десетилетие (дати на раждане 20.02 - 28.02)

Самите риби ще работят в полза на семейството и всички в него ще бъдат свързани. Първо, съвместната работа обединява, и второ, по-забавно е заедно (и ако възникне спор, тогава Рибите винаги са прави). Обновяване на интериора, ремонт или може би попълване в семейството - Рибите се отнасят към всичко това с душа и полагат всички усилия.

Риби от второто десетилетие (дати на раждане 1.03 - 11.03)

Рибите ще се радват на семеен комфорт, ако не обръщат внимание на малките домакински проблеми и не се занимават с дреболии. Обичате любимите си хора - поглезете ги, обградете ги с грижи, поканете роднини и приятели на гости. Вечерните събирания, селските разходки, пикник край огъня, игри с децата ще подсилят семейните връзки и ще донесат удоволствие на вашите близки.

Риби от третото десетилетие (дати на раждане 12.03 - 20.03)

Рибите не трябва да забравят, че и у тях също могат да се намерят недостатъци. Бъдете толерантни, просто сте се заседели вкъщи. Финансите позволяват - право напред за впечатления, най-добре към екзотична страна! И погледнете света, и себе си покажете, и ще се появят нови сили. Ако не можете да заминете задълго, излезте за уикенда, но не забравяйте да вземете цялото семейство. Има отлични кънтри клубове, в които можете да организирате спа-релакс за себе си и своята сродна душа, да подновите отношенията си и да се отпуснете за няколко дни от проблеми и деца.

Здравен хороскоп за Риби през 2020 година

Дори ако енергията е в разгара си, не се преуморявайте, погрижете се за превенцията на хроничните заболявания.

Първо десетилетие на знака (02.20 - 02.28)

Здравето няма да ви подведе, но между сезоните Рибите могат да страдат от мигрена и настинки. Ако активността е заменена от безсилие и апатия - отпуснете се и не забравяйте да се сбогувате с лошите навици. Чаят с мента и маточина ще ви помогне да успокоите нервите си, любимото хоби - също.

Второто десетилетие на знака (1.03 - 11.03)

Не се преохлаждайте, в противен случай можете да хванете цистит и да имате проблеми с бъбреците. Ставите могат да бъдат нарушени - изисква се разумно спортно натоварване, поне сутрешни упражнения за всички мускулни групи. Разходка, ограничете приема на сол, пийте повече чиста вода.

Третото десетилетие на знака (12.03 - 20.03)

Рибите понякога се забиват в проблеми, но е възможно да не успеете да върнете формата си за плаж. През лятото скоковете на кръвното ви налягане и нервните сривове могат да ви обезпокоят. Поизпотете се във фитнеса, прегледайте диетата и калоричните ястия.

Превод и редакция: Glas.bg