Овен

Думи, празни обещания и ревност, това вещае първият ден от март. Близък ваш човек ще ви сподели нещо тайно - съкровено и в същото време болезнено. Въпреки това не се разочаровайте толкова бързо от любовта заради ревността. Навярно има причина за ревност, потърсете я някъде около вас.

Телец

Днес не се опитвайте да принудите съдбата да ви изненада неприятно, може да ви поднесе снежна мартенска буря. Пренаредете взаимоотношенията си с вашият любим човек. Опитайте се да идентифицирате половинката си, човекът който стои в сянка около вас и много ви обича.

Близнаци

Днес ще се почувствате още по-добре, може би защото колелото на съдбата ще се завърти във ваша полза. Това безспорно ще означава сила, здраве и благоденствие. Възможно е тук-там да се появят облачета сиви, но ще ви е спокойно отвътре, някак по-весело и ведро ще приемате нещата от живота.

Рак

Ако сте изпитвали някакви неразположения, този ден ще бъде благосклонен към вас. Особено, ако проблемите ви са предизвикани от депресия, недоверие, или нервно напрежение, този ден навярно би могъл да внесе чудеса върху настроението ви. Ще се почувствате по-добре и по-спокойни.

Лъв

Ден предназначен за възстановяване, и навярно ще бъде удовлетворяващ, защото ще засяга тялото и душата, плътта и духа. Ще се чувствате еднакво добре телом и духом. Първи март е време през което може да преработите себе си, да се отърсите от ненужните мисли, които раздират вашата душевност.

Дева

Днес се очертава да изпитате недоволство и вътрешно напрежение, което може да се отрази негативно върху вашето душевно състояние. Някои от вас ще се оплакват през целия ден, обвинявайки себе си, че едва ли не са виновни за всичко случващо се. Елиминирайте това състояние на вътрешно безпокойство, защото монетата има и добрата си обратна страна.

Везни

Ако държите на себе си, първото нещо, което трябва да направите днес, е да се научите да управлявате разумно своите сили, да управлявате ангажиментите си с хитрост, да помагате, като избягвате да пропилявате енергиите между напрежение, нервност и непрекъснати мисли. Може да се поглезете се с храна, почивка, забавление или каквото предпочитате.

Скорпион

Денят е подходящ за тонизиране на вашият организъм. Вашето здраве ще бъде толкова силно и упорито, че ще можете да победите някоя стара болежка, която сте я поставили в графа-хронична. Това ще отнеме постоянство, разбира се, и особено внимание към хранителния режим, обаче не прекалявайте с храната-задоволявайте стомахът си умерено.

Стрелец

През този мартенски ден най-сетне ще се освободите от тегобата на трудните и отегчителни диети. Въпреки това някои от вас стоически ще продължат да се грижат прекомерно за тялото си, ограничавайки например храненето. Все пак внимавайте да не се сблъскате с хранителни дефицити, дори стриктно да спазвате таблица с за отчитане на калориите. Направете днес компромис, трябва да ядете всичко без да се съобразявате много с диетичното си меню.

Козирог

През ден здравето на повечето от вас ще бъде добро, стига да обърнете необходимото внимание на излишната храна. Ще се наложи да проявите максимална умереност и контрол на приема на мазнини, захари и алкохол. По този начин ще направите голяма услуга на черния си дроб. Най-вероятно настроението ви ще бъде безупречно.

Водолей

Днес ще се възползвате вероятно от голямата ви физическа издръжливост. Ще бъдете енергични, способни да се справите с ежедневните ангажименти, скалисти и огнеупорни срещу стреса, който е вследствие на динамиката и натискащите ритми на динамичният живот. Със сигурност ще се справите, само внимавайте с вдъхновението, да не качите някой друг килограм.

Риби

Най-вероятно ще бъдете в страхотна форма днес. Твърди, енергични, готови да се изправите срещу всички проблеми от миналото, за да затвърдите силата в себе си. Най-ценната новина ще бъде тази, която ще допринесе да си възвърнете своята самоувереност, и която ще повлияе положително дори на вашето благополучие.

Хороскопът е изработен за всички читатели  от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.