Риби

Месец януари 2022г. е подходящ за вашата нова работа и професия. Този месец вашият ентусиазъм ще бъде отличен за постигане на желаните професионални постижения като повишение, пътувания и прочие. Месец февруари ще донесе някои конфликти във вашите отношения с малко промени, но се опитайте да запазите своите ценности и традиции. През месеците март и април Рибите ще се нуждаят от по-голямо участие в по-голяма дейност на работното място, ако искат да успеят в професионалния си живот.


До края на годината трябва да имате балансиран подход във всичките си финансови планове, а инвестицията от предходните месеци ще донесе добра печалба за Рибите. Последното тримесечие на годината може да донесе някои дребни здравословни проблеми като обща умора, която се нуждае от подходящо внимание, за да избегнете влошаващия се ефект по-късно.

Любов и Семейство: Представителите на зодия Риби могат да очакват щастие и удовлетворение в любовния си живот през 2022 г. Ако сте в обвързана връзка, може да има някакво неразбирателство между вас и партньора ви, наложително е да овладеете ситуациите с повече търпение. През втората половина на годината нещата ще се оправят и ще видите партньора си да стои плътно до вас, когато настъпят проблеми.

Поради съединението на три планети, Марс, Венера и Юпитер през месец май, заедно с транзита на Юпитер ще получите благословии за вашето семейство и вашите родители. По отношение на брачния живот тази година ще бъде благословия за семейните представители на Риби. Началото на тази година до март ще бъде изключително добро за семейни двойки. След 21 април между двойките, които са семейни, ще преобладава усещането за новост. За представителите на този знак тази година ще бъде над средното ниво. Избягвайте да спорите по дребни въпроси между септември и ноември тази година.

Финанси, Бизнес и Кариера: Началото на годината ще бъде добро за вас във финансов аспект. В средата на годината ще трябва да обърнете внимание на финансовите си уговорки, защото данъчното ви задължение може да се увеличи с увеличаването на доходите ви и още по-засилени разходи. Плановете, свързани с покупки и инвестиции, ще бъдат много полезни за вас. През втората част на годината ще постигнете успех и финансовите ви условия ще бъдат много по-добри. Тази година също ще бъде много важна за вашия късмет за в бъдеще.

Собствениците на бизнес може да очакват печеливша година Ако започвате нов бизнес през 2022 г., препоръчва се да започнете през месец април. Не инвестирайте в проектите в началото на годината, тоест от януари до март. Трябва да се внимава правилно за законните дейности, свързани с бизнеса, и ако се отдадете на каквато и да е незаконна дейност, за да разширите бизнеса си или печалба, може да се окажете в беда. Бизнесмените могат да получат добра подкрепа от своите бизнес партньори. Също така има възможност бившият ви бизнес партньор да се върне при вас с бизнес предложение. Осигурени са множество възможности за растеж и развитие след първото тримесечие на годината. В допълнение към това, виртуалните срещи ще се използват по-често за комуникация с международни клиенти. Вашият бизнес може да поеме по-гладък обрат в средата на годината и ще работи безпроблемно до края на годината.

Тези представители на Риби, които са завършили или търсят работа, може да получат работа тази година, а хората, които вече работят, може да се сблъскат с някои предизвикателства в работната област. Препоръчително е да избягвате всякакъв вид грубо или агресивно поведение на работното място. В противен случай може да се наложи да се сблъскате с последствията от загубата на работа. Можете да очаквате трансфер тази година и ако искате да промените кариерата си през 2022 г., направете подходяща изследователска работа за новата фирма или държавно учреждение.

Според щастливите числа на Риби за 2022 година, 12, 4, и 3 и съпътстват планетата Юпитер. Тази година числото е шест и се управлява от планетата Меркурий. Юпитер и Меркурий са приятелски настроени помежду си, така че тази година ще постигнете нови висоти в работата и бизнеса едновременно, ще получите нови възможности и ще извлечете добри ползи от това. Всякакъв вид стрес ще бъде освободен от семейния живот, а тази година ще имате и много силна любовна връзка.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.