Хороскопът за 2021 г. обещава много щастие, радостни мигове, вдъхновение и дарове на съдбата за три зодии. Любов, пътувания, романтика, печалба, постижения в кариерата - какво ще зарадва тези щастливци на годината на Белия Метален Вол?

Известният астролог Тамара Глоба казва, че 2021 г. ще бъде щастливата година за Риби, Дева и Телец, пише SlovoFraza .

Риби

Въпреки че този знак е последният в зодиакалния кръг, той е сред късметлиите през 2021 година. Астрологът казва, че следващата година ще надмине всички очаквания за тях и ще "надскочи" и най-смелите им мечти. Ако през трудната 2020 г. сте били преследвани от неуспехи, през новата година ще забравите за тях!

Тамара Глоба съветва в новогодишната нощ да си пожелаете най-важното, най-скъпото, а след това 2021 г. ще го изпълни без съмнение!

Дева

Девата ще има нов дъх, животът ще придобие смисъл и всичко наоколо ще искри с ярки цветове. Това, което сте пропуснали толкова много през 2020 г., от което толкова искрено се нуждаете, ще ви стане достъпно през следващата година. До края на тази година ще имате човек, без когото скоро няма да си представите живота и това чувство ще бъде взаимно.

През 2021 г. вие не само ще започнете да живеете заедно, но увереността ви, че това е човекът на вашата съдба, ще укрепва всеки ден.

Телец

За Телеца Годината на Вола ще бъде най-необикновената година през последното десетилетие. Тя ще донесе не само избавление от страданието, но и дългоочаквано щастие! В началото на 2021 г. ще разберете какво се е объркало във вашия живот. Ще имате избор: оставете всичко както е или го променете веднъж завинаги и ще има достатъчно възможности за всеки сценарий.

Животът ще ви прави подаръци целогодишно и ще ви поднесе много великолепни изненади!