От средата на август доброто разположение на планетите ще донесе късмет и финансова печалба на някои знаци от зодиака.

Скорпион

Според известния астролог Анджела Пърл август за Скорпионите започва с добър период за онлайн бизнес. Може би ще се присъединете към някакъв екип, група хора с еднакви мисли. Нови познанства в тази област ще повишат финансовото ви ниво.

12 август Венера - планетата на парите, красотата, удоволствието, любовта - влиза във вашия 10 дом на репутацията. Ще бъдете похвалени за нещо, ще има добра печалба, повишаване на статуса, нова позиция. Вероятно ще срещнете някого и ще започнете нова романтична връзка.

На същия ден, 12 август, ще има Пълнолуние в четвърти дом на вашия хороскоп. Сатурн също е там. Тази планета изисква сериозно отношение към всичко. Пълнолунието ще е в семейния сектор. Обърнете внимание на информацията, която ще дойде през този период. Може би някой ще напусне семейството ви или вие сами ще се преместите, тъй като четвъртата къща е мястото на пребиваване. Сатурн отговаря и за строителството. През този период можете да помислите за инвестиция в нова сграда, започване или завършване на ремонт. Възможно е охлаждане на отношенията в семейството с някой от роднините. Възможно е и преместване поради работа.

Венера ще бъде в добър аспект към Юпитер на 18 и 19 август. Работата ще се превърне в удоволствие, може би ще намерите желаната работа или ще получите пари за свършената работа.

На 21 август планетата Марс навлиза в 8 дом на хороскопа – това е домът на финансите и кризите. До 26 март 2023 г. Марс ще бъде в този дом. Внимавайте с парите. Може да се наложи да се справите с финансови проблеми.

На 24 август Уран - планетата на изненадите - се разгръща във вашия 7 дом на хороскопа до 22 януари 2023 г. Това е секторът на връзките, партньорствата, брака. Може би ще има принудителна раздяла с любим човек. Ако срещнете някого през този период, тогава връзката ще бъде краткотрайна.

Новолунието на 27 август ще бъде във вашия 11 дом от хороскопа. Това дава някакви резултати. Ще има печалба, нова среда, приятели. Добър момент за стартиране на онлайн бизнес. Можете да направите още една крачка към мечтата си.

Рак

От 5 август ви предстоят много срещи, пътувания, положите ли изпити, всичко ще се нареди.

На 8 август Венера – планетата на любовта, парите, удоволствията – ще има добър аспект към Нептун. Страхотен ден за срещи, изявления в любов, срещи.

12 август Венера сменя знака и влиза във втория дом на парите, печалбата и финансите. Оттук нататък ще получавате подаръци под формата на любов, хармония, цветя, вечери, а може да дойде и голяма сума пари за свършената работа.

В същия ден Пълнолунието ще бъде в 8 дом на парите. Някаква финансова ситуация ще излезе наяве. Сатурн ще бъде в същия дом. Може би ще получите пари за минала работа или наследство от възрастни роднини. Може би ще има инвестиции от бизнес партньор. Сатурн може да завърши нещо, да постави последната точка. Може да е за финанси.

На 18 и 19 август Венера във 2 дом на парите ще направи добър аспект към Юпитер в 10 дом на кариерата, целите. Ще има някакви постижения, сериозно споразумение или договор, който ще донесе финансова печалба. Ще видите правилността на вашите стъпки, ще получите добър резултат. Това са едни от най-печелившите дни през август.

21 август Марс - планетата показва активност, енергия - ще бъде в 12 дом на вашия хороскоп. Това е домът на вътрешната работа, изолацията, себепознанието, работата върху себе си. Марс ще бъде в това положение седем месеца до 26 март 2023 г. Може би ще работите по някакъв проект в уединение или ще отидете някъде далеч. Може би работа на остров, на кораб. Или ще се занимавате с езотерика.

24 август Уран - планетата е във вашия 11 дом на приятели, бъдещето - се обръща в ретроградна позиция до януари 2023 г. Ако работите онлайн, ще промените плановете си, ще опитате нещо ново, ще преработите сайта, ще се преместите на нова позиция. Вашият кръг от приятели може да се промени, може да не можете да виждате стари приятели или временно да спрете да работите с някого.

27 август Новолуние във вашия трети дом на хороскопа. Може би си купи кола. Ще има нови запознанства, обучение, тъй като третият дом е домът на новите умения и знания. Получете новини за роднини или планирайте преместване.

Телец

От 5 август Меркурий – планетата на комуникациите, писмата, документите, влиза във вашия пети дом на хороскопа. Това е къщата на радостта, бизнеса, търговията. Ще има нови клиенти, разширяване на бизнеса. Ако работите със студенти, ще има нови студенти. Освен това може би ще срещнете някого, ще отидете на среща, ще имате романтика.

12 август Пълнолуние във вашия 10 дом на хороскопа. Това е кариера, цел, постижение. Има и Сатурн, който участва в това Пълнолуние. Вероятно ще има нови правила на работа, които ще засилят дисциплината. Може да се появи нов план за развитие на вашия бизнес, както и повишение, повишаване на отговорността. Също така Сатурн в 10-ти дом може да даде преход към свободна практика, работа за себе си. А също и новини за бременност - внезапно разбирате, че чакате бебе.

През същия период Венера влиза във вашия четвърти дом на хороскопа. Ще се решават въпроси, свързани с недвижими имоти, дом. Ще има преместване на ново местоживеене или ще имате работа у дома и това ще е по-подходящо за вас. Венера може да донесе пари от продажбата на къща или земя. А също и празник. Може би ще има приятно събитие в семейството.

18 и 19 август е много добър ден за Телците. Юпитер – планетата на щастието, която подкрепя и помага – прави аспект с Венера в 4 дом на семейството и сигурността. Може би ще отидете някъде, където се чувствате като у дома си.

От 21 август Марс навлиза във втори дом – сектора на приходите и парите – за седем месеца до 26 март 2023 г. Ще има приходи, нова работа, повишение, нов проект, решение на финансови въпроси.

На 24 август Уран спира и се обръща в миналото във вашия първи дом до 22 януари 2023 г. Ще има пауза в отношенията, съдебни решения. Ще трябва да направите крачка назад. Ще дойде време за преговори.

27 август Новолуние в пети дом на хороскопа. Ще има добри новини за започване на бизнес, връзки, дете. Може да започне ваканция или да се появи ново хоби, което ще се превърне в дело на живота ви и ще донесе финансова печалба.

Превод: GlasNews