Няма какво да се лъжем, всички ние търсим една главно нещо в живота си и това е онази голяма, истинска любов, за която четем в книгите, слушаме в песните и гледаме във филмите.

Най-хубавото е, че тази любов наистина съществува. Може би не я откриваме по начина, по който пише за нея в книгите, може би не е в най-правилния момент и не винаги е абсолютно съвършена, но тя е НАШАТА голяма любов и не прилича на никоя друга. Само тя ни кара да летим в облаците, да се усмихваме толкова широко и да осъзнаем, че сме прекрасни и заслужаваме да бъдем безкрайно обичани.

До края на годината има предостатъчно време животът ни да се преобърне на 180 градуса. Всички сме наясно, че той може да се преобърне и дори само за секунда. Ето защо все още не бива да отписваме 2020-та година. Тя има да ни предложи още много, стига да сме готови.

А има няколко зодии, които трябва да очакват големи изненади до края на годината и то на любовния фронт! Независимо дали сте обвързани или не, изненади винаги дебнат!

Близнаци

Връзката, в която се намирате в момента, не е връзката, за която сте се съгласили в самото начало. Нещата се променят и сърцето ви престава да обича. Това е напълно нормално и не бива да сте тъжни. До края на 2020 г. ще откриете своя човек и това ще стане толкова бързо, че дори няма да имате време да тъгувате по старите взаимоотношения. Догодина вече ще сте сгодени - нещо, което така и не ви се случи в сегашната връзка. Ще бъдете повече от щастливи и животът най-накрая ще ви дари с мечтаната голяма любов, която ще завърши с голямото "ДА!"

Лъв

Понякога животът се обръща в миговете, когато най-малко очакваш. И за щастие е за добро. В края на тази година ще се запознаете с двама нови човека, които ще дадат "заявка" сериозно да влязат в живота ви и да останат там завинаги. Но в сърцето няма място за повече от един човек, за това ще ви се наложи да направите избора на живота си. Хубавото е, че сърцето ви ще ви подскаже и ще знаете кое е правилното решение, въпреки че разумът ви може да казва друго. Догодина ви очаква най-прекрасното приключение, което ще завладее сърцето и ума ви. Ще усетите какво е то истинското щастие и споделената любов. Очаква си красива любовна приказка, която заслужавате и чакате от толкова време насам. Насладете се на всеки един момент и никога не забравяйте да благодарите на съдбата за подаръка, който ви е изпратила.

Водолей

Водолеите във връзка може да се изненадат, защото е възможно скоро да приключат неочаквано връзката, в която се намират в момента. Това не важи за всички представители на този зодиакален знак, а само за тези, които са родени в средата на февруари. Всеки Водолей, който си няма половинка, може да се надява, че съдбата ще му изпрати Голямата Любов още в началото на другата година. Ще срещнете човек, който ще ви се струва, че сте познавали през целия си живот. Ще ви обсипе с внимание, нежност и любов, от която сърцето ви отчаяно има нужда, за да се съживи и да започне да обича отново. Това ще е една шеметна връзка, която ще се развие много бързо.