През цялата история на цивилизацията циганите са натрупвали вековна народна мъдрост и мистериозни окултни знания, внимателно пазейки ги и предавайки от поколение на поколение. Дори сега, в епохата на триумфа на научните открития и съвременните технологии, мистичните им способности са невероятни. Циганите могат да омайват дори скептици, които не вярват в съществуването на циганската магия.

Ще се опитаме да открехнем малко от техните тайни, свързани с любовните отношения. Не е задължително да прилагате техните методи в живота, но те ще ви позволяват да разберете по-добре естеството на любовната магия.

Губиш ли се в предположения, не можеш да разбереш чувствата на любим човек? Инатливостта му ви подлудява? Или може би си мислите, че той изобщо не ви обича? Циганите са в състояние да повлияят на човешките чувства, карайки ги да цъфтят в цялата си прелест. Обърнете се към тайните на циганската любовна магия, използвайте нейните наистина безкрайни възможности, научете се как да използвате магията, за да помогнете на любимия човек да се разкрие.

Обред за привличане на любов

За да проведете обред, ще ви трябва парче кехлибар и коприна с червен или розов цвят. Идеално е, ако кехлибарът е с насекомо. Въпреки че всеки друг кехлибар също е подходящ.

Ритуалът трябва да се извърши в петък веднага след събуждане. Стиснете кехлибара в лявата си ръка, а след това, докосвайки сърцето с длан, затворете очи. Опитайте се да съсредоточите мислите си върху човека, когото бихте искали да видите до вас. Трябва да си го представите много подробно, мислено да посочите височината, теглото, нюанса на косата и цвета на очите. Помислете също какви хобита или интереси бихте искали да видите у нея или у него.

Кехлибарът трябва да бъде целунат и внимателно увит в парчето коприна. Ще трябва да носите този пакет със себе си в продължение на 7 дни, а през нощта да го оставите под възглавницата. Събуждайки се през всеки от тези 7 дни, вие всеки път трябва да доближите кехлибара до сърцето си и в мислите си да си представите кого бихте искали да видите до себе си и да обичате. Само не отваряйте пакетчето, оставете кехлибара през цялото време в коприната.

Смята се, че след седем дни трябва да срещнете човек, който има всички качества, които желаете.

Превод: Glas.bg