С настъпването на месец ноември, започваме все повече да се приближаваме към коледните празници, а с тях се увеличава и нуждата да имаме някой специален човек до себе си, с когото да споделим щастливите моменти. Навън е студено и все повече ни се иска в душите и леглата ни да бъде топло и уютно. Любовта витае във въздуха тази есен, тъй като Венера, повелителката на романтиката, се намира в своята обител – хармоничната и блажена територия на Везните.

При такава небесна позиция, ние ставаме по-меки в отношенията си с околните, по-склонни да правим компромиси и да се нагаждаме към компанията, за да изживеем едни приятни и весели моменти на щастие. От днес Меркурий вече не е ретрограден и всички можем спокойно да си отдъхнем, че връзките, които започнем в този момент, няма да бъдат обречени на провал. Кои три зодии обаче, ще се радват на най-вълнуващите срещи в своя живот, ще разберете в следващите редове.

Близнаци – Всички погледи са вперени във вас

Вие се чувствате все повече себе си с настъпването на месец ноември. Венера във Везни влияе изключително силно и благотворно върху романтичния ви свят и вие не просто пленявате сърцето на обекта на своите желания с лекота, а карате целия свят да се влюби във вас. Поради опозицията на Слънцето с Уран по оста на задълженията и тайните във вашия живот, вие може би изобщо не подозирате какво влияние оказвате върху околните. Чувствайте се свободни да препрочитате тези редове отново и отново в случаите, когато не можете да си обясните от къде идва цялата тази любов, която се изсипва върху вас от всички страни.

Рак – Най-после се подавате от черупките си

Месец ноември е месецът на владение на зодия Скорпион и планетите в това съзвездие сключват хармоничния аспект тригон с вашето лично Слънце. Тази позиция ви прави по-закачливи, обичащи флирта, страстни и свободни да изразявате себе си. Каквото и да се случва с вас, винаги ще го има онзи съблазнителен елемент в общуването, който ще създава един чувствен ореол около вашата персона. Но най-важното нещо, което ще се случи в живота ви, няма да бъде тази ваша новопридобита привлекателност, а дълготрайната връзка, на която ще успеете да поставите основите точно през този романтичен месец.

Скорпион – Ще бъдете царете на телеещата романтика

Настъпи вашето време, Скорпиони. Още повече усещате, че започва да ви върви във всичко, но най-вече в любовта, тъй като вашата планета – управител – Марс, отново започва да се движи в директна посока към средата на месец ноември. Друга планета, която оказва силно влияние върху вашата зодия – Плутон, ще формира точен съвпад с повелителя на късмета и изобилието – Юпитер. Това радостно събитие ще се случи само ден преди края на ретроградната фаза на Марс и ще бележи един изключителен и вълшебен период на романтика, щастливи срещи и изпепеляващи чувства, които ще владеят сърцето и съзнанието ви през целия месец, пише woman.bg. Ако търсите нов партньор в живота си, то със сигурност ще имате шанса да го откриете точно сега. Обвързаните представители на зодията обаче, трябва да внимават много да не се забъркат в тайни афери, защото Венера ще действа за вас задкулисно и е възможно да не успеете да устоите на изкушенията, които ще дебнат зад всеки ъгъл. Бъдете внимателни и винаги мислете, преди да действате.