Месеците януари и февруари ще бъдат благоприятно време за развитие на добри отношения с другите, особено с новите, но се препоръчва да бъдете предпазливи с тези отношения. Любовният живот на Водолея ще се подобри през месец февруари в сравнение с предишните месеци и това е времето, когато ще се сближавате един с друг.

През месеците март и април от вас се изисква да обърнете внимание на здравето си. През месеците юни и юли не се стресирайте прекалено и се опитайте да контролирате нервите  си. Ще има период, в който бихте искали да смените работата си, тъй като настоящата позиция може да не ви е много удовлетворяваща, но се препоръчва да запазите търпението и да си потърсите някаква работа на свободна практика, която може да ви помогне малко с допълнителни пари.

Любов и Семейство:

Любовният ви хороскоп не вещае високи нива през 2022 година. Това може да се дължи на грубото поведение на партньора ви. Но се препоръчва да не се чувствате съкрушени, тъй като през месец април ще положите усилия да го разберете по-добре, докато сте във връзка с партньора си и ще му помогнете да остане учтив и нежен (независимо дали е той или тя). Проблемите, с които може да се сблъскате в началото на годината във вашата любовна връзка, може да се дължат на проблеми със съвместимостта, следователно се опитайте да ги разберете и разрешите. Краят на годината ще бъде напълно щастлив, което ще направи връзката ви по-здрава и по-добра.

Семейните Водолеи ще получат средни резултати, тъй като тази година може да няма големи значителни промени в семейния ви живот. През първото тримесечие на годината може да се наложи да се сблъскате с някои препятствия в семейството и може да има спорове, които ще увеличат психическото ви напрежение. Ето защо през първата половина на годината ви съветвам да запазите търпение и да оставите нещата да си вървят, такива каквито са. През втората половина на годината ще имате шанс да подобрите нещата в  семейството си. Последното тримесечие на годината ще бъде много добро за семейния ви живот и ще намерите подкрепа от половинката си.

Финанси, Бизнес и Кариера:

Относно финансовият сектор Водолеите ще имат добро финансово състояние през 2022 г. Тъй като приходите ще бъдат добри, а разходите също ще бъдат почти същите. Тази година може да не успеете да спестите толкова, колкото и да го желаете, но тази година може да си купите имот. Социалните и семейни събития също ще изискват големи разходи от вас.

Поради скоростта на Меркурий вашия бизнес ще се увеличи. В средата на годината, от април до юли, може да има някакви препятствия, от което следва да бъдете особено внимателни, тъй като ще трябва да работите повече, за да се възползвате от всяка една нова възможност. Препоръчително е да инвестирате парите си в предприятия, свързани с машини или работилници. Може да има проблеми в бизнеса през втората половина на годината. Ако инвестирате в проекта си и подписвате нови сделки, е разумно да го направите през първата половина на 2022 година.

През 2022 година, може да се сблъскат с някои предизвикателства и някои възходи и падения в професионален план. Водолеите, които работят в държавните сектори, може да получат неприятни вести и вероятно ще се наложи да запазите спокойствие, за да се справите с търпение в подобни ситуации, когато нещата се объркат или стане трудно. Препоръчително е да не влизате в спорове или конфликти с ръководителите, тъй като може да се отрази  много негативно влияние върху професионалния ви живот. Препоръчително е да поддържате добри отношения с вашите колеги. Хората, които в момента са безработни, ще получат добра работа тази година.

Щастливите числа за Водолей през 2022 година са 8 и 11, които ще направляват с вибрациите си Сатурн.