25-годишен е привлечен като обвиняем за причиняване на телесна повреда и закана с убийство. Деянията са извършени при условията на домашно насилие.

Мъжът нанесъл побой на жената, с която живее на семейни начала и има три деца. Той нанасял удари по главата и тялото й с юмруци, ритници и дръжка от метла.

Деянието е било предшествано от системно физическо и психическо насилие над пострадалата. Жената е с травматични увреждания - контузии и кръвонасядания.

Ескалация! Използват водно оръжие срещу феновете, те обстрелват с бомбички СНИМКА

Освен това обвиняемият се заканил с убийство на жената, което е могло да възбуди основателен страх у нея за осъществяването му.

Той е осъждан за извършени умишлени престъпления от общ характер с влезли в законна сила присъди – причиняване на телесна повреда в условията на домашно насилие спрямо същата жена.

Обвиняемият е с лоши характеристични данни, множество криминалистически регистрации, утвърдени престъпни навици и е личност с висока степен на обществена опасност. Той е задържан за срок до 72 часа с постановление на прокурор. Предстои да бъде внесено в съда искане за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо него.

Тръба, отвертка и пистолет! Млада майка е пребита жестоко от съпруга си ВИДЕО