Тошо Куката, Петко Караилиев – Чеченеца и бащата на Денислав Димитър Делчев влязоха в челен сблъсък по време на почивката на делото за скандалния клип в мола. Причината е жест на родителя на пострадалия срещу подсъдимите. По думите на инфлуенсърите, след разпита на Димитър Делчев, докато е излизал от залата, той е направил жест как ще им отреже главата.

Куката, Чеченеца и Емили реагираха на жеста още в съдебната зала: „Той заплашва, показва че ще ни убие. Това е неуважение и пред съда и на всичкото отгоре лъже”. Макар страстите в съдебната зала да бяха потушени от защитниците на Tik Tok звездите, напрежението ескалира по време на почивката между разпитите на свидетелите, пише TrafficNews.bg.

Не си признават! Емили, Чеченеца и Куката застанаха пред съда

Инфлуенсърите и бащата на Денислава влязоха в словен спор, кой е отговорен за арестите след клипа, кой какви пари е изкарал от цялата ситуацията и кой мутрее в цялата ситуация. След повече от 5-минутен спор се наложи и намеса на охраната, които направиха забележка на замесените.

Междувременно делото, което стартира днес по общия ред, продължава и към този момент. В съдебната зала текат разпити на свидетели, след като Куката, Чеченеца и Емили отказаха да се признаят за виновни.

Очаквайте показанията на родителите на Денислав и техният разказ пред магистратите.

Повече от скандала и споровете в кулоарите на съда може да гледате във видеото:

След скандалния клип: Децата на Чеченеца в депресия, Тротинетката сменя пола си