По искане на Районна прокуратура – Пловдив съдът определи мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо 19-годишен мъж.  Той е привлечен като обвиняем за това, че на 14.10.2023 г., в гр. Карлово, обл. Пловдив, е отнел чужди движими вещи – пари, на стойност 450 лева, от владението на ДП „Български спортен тотализатор“, гр. София, без съгласието на ръководството, с намерение противозаконно да ги присвои. Деянието е извършено при условията на повторност. Престъплението е квалифицирано по чл. 195 ал.1 т.7 вр. чл.194ал.1 вр. чл.28 ал.1 от Наказателния кодекс.

Ценител на скъп алкохол си го взе от магазин, издирват го ВИДЕО

Установено е, че на 14 октомври 2023 г.,  мъжът се намирал в гр. Карлово. В обедните часове той влязъл в тото пункт, като отнел от помещението сума от 450 лева. Парите били поставени на един от плотовете в павилиона. Касиерката го видяла, подгонила го, но не успяла да го настигне и бил подаден сигнал на тел. 112. По-късно Я.К. е бил открит от полицейски служители в гр. Луковит.

Определението на Районен съд – Карлово може да се обжалва пред Окръжен съд – Пловдив. Обвиняемият е бил осъждан за кражби. 

Зрелищна катастрофа с луксозно BMW попадна на ВИДЕО