Ахмед Али, когото Ви показахме ексклузивно в GlasNews.bg преди ден, след като беше задържан при мащабна акция на ГДБОП, си живурка като цар.

51-годишният сутеньор, който експлоатира мъже (а и не само) за сексуални услуги в чужбина, обича живота и не крие този факт. Ахмед Мюмюн Али живее в супер луксозно жилище, което не спира да показва в личните си профили в социалните мрежи.

Синеокият мъж го раздава инфлуенсър - както и много родни популярни личности, като в случая той набляга на интериора у дома. Той се радва на голям и стилен хол, решен в позлатени акценти. Освен снимките, до които се добра GlasNews.bg, кадрите, които бяха разпространени от ГДБОП, също доказват факта, че имението на Ахмед е доста добре обзаведено.

Мащабна операция на ГДБОП в три града! Има арестувани

Освен скъпото жилище, което Мюмюн притежава, той често може да бъде засечен на почивка в най-любимия му град - едно от седемте емирства, съставляващи Обединените арабски емирства, намиращи се на Арабския полуостров, а именно Дубай... Е, не е сигурно дали е на почивка или е на "работна виза" с мускулестите момчета, които работят за него, но определено си прекарва повече от добре в древния град. Също негова любима лятна дестинация е Монте Карло, Монако. Найс, а?



Злато, злато и пак злато... Пловдивчанинът Ахмед обича да се хвали и с луксозни скъпи придобивки. Истински любител е на марковите часовници, скъпарски пръстени, 24-каратови златни гривни и забележете - 24-каратов iPhone.

Вероятно Ахмед Али има доста заделени средства в банковата си сметка. Ех, сладък бохемски живот!



В началото на месец април сводникът споделя интересен статус в личния си профил в една от социалните мрежи, ето какво гласи той: "Събуждам се, човек над половин век… малко тъжен, но и щастлив. Срещнах голямата и истинска любов, но се сблъсках и с лъжата, лицемерието и подлостта. Научих се да прощавам! Силните останаха с мен, а слабите се скриха зад фалшивите си истини! Спечелих и постигнах всичко, за което се раждаме и живеем, и станах победител в най-трудната игра - ЖИВОТА. Ще ме попитате какво си пожелавам? Да изживея същия живот, поне още веднъж!"

Дали Ахмед е станал победител в най-трудната игра - живота, както пише в публикацията си, можем само да гадаем.

GlasNews.bg припомня, че въпросният господин, както и негов "бизнес" партньор, бяха арестувани за трафик на хора с цел сексуална експлоатация. Набирани са жертви от мъжки пол, които са проституирали в различни европейски държави - Англия, Швейцария, Франция, Германия и Дубай (ОАЕ). Там те били предлагани в сайтове за запознанства.



Според запознати, организаторът на кастингите за модели и управител на редица модни агенции, е задържан многократно в 6-то районно в Пловдив за кражби, блудства, педофилия, измами, фалшифициране на документи и фирми, заплахи. "До кога ще продължава тази корупция?", вайкат се хора, пострадали от скандалните схеми на Ахмед Али.

Бърза проверка на GlasNews.bg показва, че името на попадналия неведнъж в полицейски сводки, през 2016 година се свързва с регистрирането на фирма с предмет на дейност "Набиране и предлагане чрез интернет на кандидати за кастинг чрез електронни съобщения /СМС/, изготвяне на техните професионални портфолиа...". Година по-късно, фирмата променя седалището си от София в Пловдив. Компанията първоначално е регистрирана с името "Дворец на красотата", но в периода 2017-2018 няколко последователни пъти името на фирмата се сменя. Към днешна дата дружеството продължава да функционира и статусът му е активен. Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева. 



Още по темата прочетете тук: 

Ето го един от сводниците на проституиращите мъже в чужбина СНИМКИ

Кой друг пие сутрешното си кафе с "покривка" от петдесетаци? Ексклузивни кадри само в GlasNews.bg:



От полицията и прокуратурата разследват измамните схеми на Ахмед вече около 10 години. Ако тази история има финал, какъв ще е той?

Продължаваме да следим темата! Очаквайте подробности!