Районната прокуратура в Монтана се самосезира за упражнено насилие спрямо млада майка. 

GlasNews разказа историята на Жаклин и за тормоза, който е извършен над нея от Красимир Велчев. Тя сподели в мрежата за цялото насилие, което е трябвало да изтърпи от мъжа.

"В публикациите са изнесени данни за системно упражняване на психически и физически тормоз върху пострадалата от страна на мъжа от с. Владимирово, с когото живеела на семейни начала. Представен е и снимков материал с видими следи от побой", отбелязват от държавното обвинение.

Системно бита от съпруга си жена: Изпитах пълен ад СНИМКА

Прокуратурата разпореди извършване на проверка на всички факти и обстоятелства, свързани със случая. По резултати от нея ще бъде направена преценка за образуване на досъдебно производство за извършено престъпление в условията на домашно насилие.

Понастоящем в органите на полицията и в прокуратурата не са постъпвали жалби или сигнали, касаещи конкретния случай.

Битата от съпруга си жена: Пожела ми да абортирам

 Припомняме, че Жаклин започнала преди 5 години връзка с 35-годишния Красимир, който е от ромски произход. В началото всичко вървяло добре, тя се преместила при него, заедно с детето си, което имала от предишна връзка, и двамата се разбирали. Но за кратко. Мъжът започнал да проявява лошия си характер и системно сипел обиди и заплахи срещу младата майка.

Двамата се разделяли неколкократно, после се събирали. Всичко било нормално няколко дни и след това историята се повтаряла.

А ето и разказа на Жаклин, в който тя сподели тъжната си история в мрежата:

Ето какво написа тя, открито в социалната мрежа:

„С цел да засрамя себе си и семейството си, искам хората да разберат какви мъже има! Този човек е мъжът ми, живеем от 5 години заедно и имаме дете на 2 г. През тези години търпях какво ли не, обиди, побоища, гонения по нощите и то без никаква причина. На връх Нова Година беше върхът на черешката, въпросният господин ме заключи в тях, държа ме до 2-ри януари, като ми беше прибрал и телефона. През тези 3 дни изпитах пълен ад! Системен побой, безброй обиди, заплахи, искаше да ме обезобрази с макетно ножче, врата се опита да ми счупи и какво ли още не. Не го пожелавам и на най-големият си враг! Мили дами, избирайте внимателно мъжете, с които ще живеете, защото винаги началото е хубаво, след това разбираш, когато вече всичко се е задълбочило, що за човек си избрал! Не пожелавам на никоя жена (момиче) да изпита това чувство за страх, което аз изпитах! Не правете деца, без да сте сигурни в човека до себе си, защото после те страдат! Скъпи мъже, и към вас се обръщам! Бъдете грижовни и ценете това което имате, не посягайте да по слаби от вас, бъдете мъже с главно М.“

GlasNews.bg продължава да следи случая.

Ясен е мотивът на убиеца, погубил 82-годишна жена