Линейка бе повикана в Апелативен съд преди минути, предаде TrafficNews. Бърза помощ е пристигнала, след сигнал че на шефът на  Трето районно Самуил Хаджиев му е прилошало. 

Припомняме, че в момента магистратите решават какви мерки за неотклонение да бъдат наложени на ударната бригада от Трето районно.

Шефът на Трето районно управление Самуил Хаджиев, полицай Атанас Качаков и другите двама задържани - Даниел Димитров и Симеон Иванов, обжалват наложените им от Окръжен съд мерки за неотклонение „задържане под стража”.

Пред заседанието защитникът на Самуил Хаджиев заяви, че клиентът му е със зверски болки, в следствие на бъбречна криза. 

 „Това не e било с идеята да се правим на болни и да куцаме пред съда, просто Хаджиев има изключително зверски, интензивни болки. Има над 4-5 камъка в бъбрека, които са предизвикали невъзможност организмa му да функционира както трябва”, каза Марковски пред зала 1 на Апелативен съд.

В 19:00 часа магистратите от Апелативен съд ще излязат с окончателно решение за мерките за неотклонение на  Самуил Хаджиев, полицай Атанас Качаков и другите двама задържани - Даниел Димитров и Симеон Иванов.