Внесоха в съда обвинителен акт спрямо Владимир Наумов, за това, че предизвикал пътен инцидент по непредпазливост, довел до смъртта на Неждет Рашидов и Давид Тисовски. При катастрофата средна телесна повреда е получил и мъж на 35 години.

На 27 юли 2020 г., обвиняемият шофирал „Ауди А8“, в посока към гр. Девин, а маршрутът му преминавал през Кричим.

В този участък Наумов шофирал с превишена скорост от 115 км/ч и от завой преминал в насрещната лента за движение. В това време, в посока към гр. Кричим „Форд Транзит“ – кемпер, управляван от Тисовски

Водачът видял идващия отсреща автомобил и отбил вдясно, плътно до подпорната стена и намалил скоростта си. Обвиняемият също намалил, но поради тесния участък на пътя, двете машини не успели да се разминат и настъпил челен сблъсък.

Вследствие на катастрофата, от нараняванията си починали  пътуващите в кемпера, а пътник в колата, получил средна телесна повреда.

Обвиняемият не е употребил алкохол или наркотични вещества. Според  експерти, причината за пътното произшествие е превишена и технически несъобразена скорост, както и навлизането му в насрещната пътна лента в ситуацията.

Предвиденото от закона наказание за деянието, в което е обвинен, е  лишаване от свобода от 5 до 15 г. и лишаване от право да управлява моторно превозно средство. Спрямо шофьора е взета мярка за неотклонение „гаранция“ в размер на 5000 лева. Предстои Окръжен съд – Пловдив да насрочи заседание по делото.