Петима са задържани за притежание на наркотици за времето от петък до днес. Това е станало по време на полицейски акции срещу разпространението и съхранението на дрога в областта.

На улица в Ракитово бил засечен 18-годишен младеж от родопското градче. Полицаите от местния участък му извършили проверка, при която в автомобила му била намерена хартиена опаковка със суха марихуана. С канабис бил спипан и 28-годишен пловдивчанин при проверка от автопатрул при РУ-Пазарджик.

Трагедия! Млад шофьор се преобърна край Пазарджик, загина на място

Служители от сектор „Криминална полиция“ при РУ-Пазарджик предприели проверка на 20-годишен пазарджиклия. У него криминалистите открили два полиетиленови плика с около 2 грама кокаин. Екип на РУ-Септември извършил засякъл 19-годишно момиче от Ветрен. У тийнейджърката униформените открили хартиено пликче с амфетамин.

По време на полицейската акция екип на участък „Изток“ в Пазарджик спрял таксиметров автомобил. Обект на полицейската проверка бил 41-годишен клиент на таксито , жител на областния град. Униформените установили, че мъжът съхранявал в себе си пет полиетиленови топчета със синтетичен канабиноид. По всички случаи се водят досъдебни производства.

Камион и кола се сблъскаха, загина млад мъж СНИМКА

Снимката е илюстративна