На мястото на престрелката в столицата - на бензиностанция на Околовръстното, е футболната звезда Георги Йомов, който играе за ЦСКА, разбра GlasNews. В момента полицаи го разпитват.

Припомняме, в 22.25 ч тази вечер на Макдоналдс на Околовръстното беше извикана в Бърза помощ, след като преди това бяха чути изстрели с пистолет и очевидци съобщиха за двама ранени.

Каква е връзката между футболиста и случилото се на бензиностанцията, засега не е ясно. 

Престрелка в София! Има простреляни СНИМКИ

От Бърза помощ съобщиха за GlasNews, че единият от простреляните е на 36 г. - прострелян в двата крака - в шоково животозастрашаващо състояние, с тежка кръвозагуба. Вторият прострелян е на 26 г. - ранен в бедрото. И двамата са хоспитализирари във ВМА.
 
На мястото работят екипи на полицията. Засега не е ясно какво точно се е случило и каква е причината за стрелбата, но от МВР потвърдиха за GlasNews, че е имало бой между две групи. Стрелците са избягали. На мястото има 3 спортни автомобила – червено ауди, тъмносиво БМВ и тъмносиво порше. Според очевидец преди стрелбата е имало бой между 6 - 7 души. Замесените в боя са откарани за разпит в 7 РПУ.
 
Очаквайте подробности!