Млада жена разпространявала наркотици е задържана от служители на сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ при ОДМВР-Пазарджик. Акцията е реализирана вчера от екипи на сектора, които на улица в Пазарджик задържали 26-годишна жителка на село Калугерово. В хода на продължилите близо месец полицейски действия се установило, че жената е била дилър на кокаин на територията на региона. Тя е задържана за срок от 24 чака в ареста на РУ-Пазарджик. По случая се води досъдебно производство под надзора на Окръжна прокуратура - Пазарджик.

Бездомна жена окупира пейки в Пазарджик. Може ли да ѝ се помогне?

Служители на полицейски участък „Изток“ заловиха млад мъж с дрога. Снощи на кръстовище в областния град автопатрул извършил проверка на 26-годишен жител на пазарджишкото село Братаница. У него униформените открили две полиетиленови топчета, в които имало суха листна маса. След направения полеви наркотест се оказало, че става въпрос за синтетичен канабиноид. Дрогата е иззета, а притежателят и задържан в ареста. Спрямо него е образувано бързо производство.

Септемврийски полицаи задържаха водач шофирал под въздействието на амфетамин. Вчера на пътя Пазарджик-Белово автопатрул при РУ-Септември спрял лек автомобил „Ауди“. Униформените извършили проверка на 29-годишния водач от Костенец. Оказало се, че младият мъж е зад волана под въздействието на амфетамин. Той е задържан за срок от 24 часа, а спрямо него се води бързо производство.