Трагедия разтърси Петрич. Издъхна 30-годишната жена от катастрофата, станала преди дни край петричкото село Беласица, пише Struma.

Младата жена и цялото и семейство пострадаха, след като баща и -шофьор на колата, в която пътували, изтърва управлението, автомобилът се преобърна в крайпътен скат и всички бяха ранени. Най-тежко пострада  30- годишната майка на бебе,което също пътувало  в колата. Младата жена бе транспортирана спешно от болницата в Петрич до МВР болница София в тежко състояние,  и снощи е издъхнала. Останалите ранени все още се лекуват.

Автомобил излезе от платното, шестима пострадаха

 

Припомняме, че катастрофата стана на 3 април около обяд на пътя Беласица -Петрич. 5- има бяха тежко ранени, сред тях и бебе, съобщи тогава Struma. com, а от пресцентъра на ОД на МВР съобщиха, че няма данни за сериозно пострадали хора.

И днес, дойде черната новина след катастрофата. Бебето е добре, останалите -майката, бащата, лелята и приятелка на загиналата млада жена все още се лекуват от травмите си в болница. Семейството пътувало да кръщава бебето на починалата жена . Очаквайте подробности.