Журналистът от БНТ Иво Никодимов тази сутрин е бил изненадан доста неприятно. Неизвестни засега джамбази са разбили личния му автомобил. За това сигнализира самият Никодимов във Facebook.

"Така си намерих колата тази сутрин", пише журналистът и публикува снимки на колата си. От тях се вижда, че едно от стъклата на автомобила е разбито, а седалките са осеяни с парчета от него. 

Припомняме, преди 5 години Иво Никодимов беше нападнат от трима мъже в Борисовата градина в София. Тогава Асоциацията на европейските журналисти в България осъди нападението над журналиста, а Иво Никодимов благодари за дадената му подкрепа във Фейсбук. "С нея ще победим агресията срещу лекари, нотариуси, журналисти, както и срещу всички хора, които са пострадали от обезумели побойници", написа журналистът в социалната мрежа.

Явно победата още не е дошла...

"Попитай служебния министър на ВР Иван Демерджиев! Ако не друго, то поне заподозрян ще намери той!"

"По-важно е дали е имало нещо по седалките и дали са ровили по жабка и т.н. Ако не е ровено и не е имало чанти, по-добре сериозно да се подходи."

"Наистина не го разбирам това. И 100% ще остане ненаказано. Сменяш стъклото и почваш да събираш пари като за двустаен, ама за гараж.. Съжалявам!"

"Толкова за преместването ни на по-горна позиция в класацията за свобода на словото."

"Престъпните изчадия няма да се откажат лесно! Свобода на словото лииии!?!? Дано твоите колеги имат очи и уши да видят и чуят!"

"Върнаха ни в 90-те години... Бандитска демокрация! Искрено съжаление и подкрепа!"

Това са само част от коментарите под поста на журналиста. 

Очаквайте подробности!