За шокиращ случай на агресия сподели жена в мрежата. Тя твърди,че била нападната от мъж в центъра на Варна. Потърпевшата Силвия Б. издирва човека, сочен за агресор, както и свидетели на нападението, което било извършено пред очите на детето й.

Тя подала сигнал на 112, но казва, че не е получила помощ. Според нея - защото не е задържала  извършителя.

Силвия разкрива, че е ударена с ритник в бедрото, а преди това била обиждана от човека. Това станало, след като тя го помолила да мине пред него с количка, за да може детето й да гледа събитие, което се провеждало на сцена в града. Грозната ситуация се развила пред погледа на десетки варненци.

Повечето от тях гледали равнодушно, намесила се единствено друга жена. Тя застанала пред потърпевшата, а така я спасила от още удари. Пострадалата търси информация за нападателя и съобщава, че предстои да подаде жалба в МВР. Жената издирва и свидетели на агрсията.

Вижте цялата история, споделена от Силвия Б.:

Познавате ли го? Търся свидетел ! Този ме ритна и се спасих от падане, защото паднах върху бебешката ни количка! От 112 не получих помощ, защото не съм го задържала! Утре ще подам жалба в полицията, но моля всеки , който чу или видя нещо, да се свърже с мен.

Какво му направих ли ? Помолих го да мина пред него с количката, за да може детето ми да гледа. Той ми каза, че съм тъпа и още някаква, и след като му отвърнах, че исках само детето ми да гледа- получих ритник в бедрото и залитнах.

Разплаках се, и видях една жена, която застана пред мен и ме спаси от още ритници! Благодаря Ви, мила госпожо/ це. Не Ви видях, нито запомних! Благодаря Ви, че от всички мъже наоколо Вие застанахте на пътя на един насилник!

Жената споделя и снимка на предполагаемия нападател:

Екипът на GlasNews.bg продължава да следи случая.

Очаквайте подробности!

Хора ли сме? Граждани подминаха припаднал мъж ВИДЕО