Фрапиращ инцидент с участието на Андрей Едрев, станал популярен от известен риалити формат. Мъжът стана обект на нападение със самоделно оръжие, което прилича на самоделен боздуган.

За агресията споделя самият Едрев, който разпространи и кадри от схватката. Той определя станалото като "опит за убийство".

Престъплението е извършено на 4 януари, разказва мъжът. На кадрите се вижда мъж, който разговаря с човек в автомобил. Едрев излиза от колата, а тогава нападателят се насочва към него, хващайки в ръце самоделното хладно оръжие. Между мъжете последва схватка.

Едрев публикува и снимки на въпросното оръжие, с което твърди, че е извършено нападанието. Това е къса верига, на единия край, на която има метална кука, а на другия - няколко солидни метални парчета.

Още сигнали за злоупотреби в община Бойчиновци ВИДЕО

Той споделя, че причината за саморазправата са семейни проблеми, пишейки, че e станало "защото баща иска да види децата си". Като изглежда и знае самоличността на нападателя си, която обаче не разкрива пряко.

Андрей Едрев споделя, че е подал сигнал до органите на реда за станалото и чака справедливост.

Припомняме, че той има две деца от бившата си половинка Гергана Сапунджиева (вече Дякова). Впоследствие те се разделят, като попечителството за децата става обект на спор. През 2019 г. се появи информация, че Едрев е опитал да отвлече двете си деца на пъпа на София.

GlasNews.bg продължава да следи случая!

Ето ги нападателите на момичетата в София СНИМКИ+ВИДЕО

Тежка катастрофа край Нови хан! Движението е блокирано СНИМКА