Нов слух за крадци на деца - този път мълвата се разнася с пълна силна в Славяново.

В нашумялата платформа Tik-Tok се появи видео, което трупа сериозна популярност. Във видеото мъж твърди, че в Славяново се крадат деца.

Клипът, който има надпис "Крадат се деца в град Славяново", вече е събрал над 27 хиляди харесвания и половин милион показвания.

Mъжът казва, че никой не обръща внимание на това, че в Славяново се крадат деца. Той показва снимки, на които се вижда неизвестен човек, облечен в черни дрехи. Мъжът дори не е сигурен, че соченият за крадец е човек, а някакъв вид същество, което е над 2 метра високо.

"Това според вас нормален човек ли е? Същият е засечен в 20-30 къщи", казва мъжът.

Твърди се още, че деца се крадат само от къщи, в които живеят само жени или възрастни хора, които не могат да се защитят. По думите на мъжа кражбата се случва нощем и не могат да хванат човека.

"Никой не ни обръща внимание. Това не е от 1-2 дни, това се случва от 10 дни. В Славяново нощно време не се спи", категоричен е мъжът.

Мъжът казва, че децата в Славяново ги е страх да ходят на училище.

"Няма жандармерия, няма полиция, няма кой да ти обърне внимание", казва мъжът. Той настоява органите на реда да си свършат работата.

Вероятно мъжът от видеото ще бъде привикан в полицията, за да даде обяснения за твърденията си.

Под видеото заваляха коментари, като потребители на Tik-Tok пишат, че във Видинско също се крадат деца. "И полицията знае, идея нямам защо се мълчи обаче", написа BibiPanayotova.

"Може да са извънземни, каза майка ми", коментира Goat.

Припомняме, че миналия месец слух за отвличане на деца предизвика масова психоза в гр. Варна. Тогава жена написа в социалната мрежа Фейсбук, че пред ОУ "Захари Стоянов" е забелязан тъмен бус и човек, който е приканвал деца да влязат вътре, ако искат да погалят кученце.

Зловещо! Плъзна слух за отвличане на деца във Варна

През юли месец пък плъзна слух за отвличане на деца в ромските махали в Пловдивско. Всичко тръгва от пост в социалните мрежи, в който е публикувана кола и регистрационният номер, а текстът под снимката гласи, че хората в нея обикалят и търсят деца за крадене.

МВР Пловдив с изявление: Крадат ли се ромски деца за органи? ВИДЕО