Експертиза трябва да покаже дали Денис Теофиков е бил под въздействието на наркотици, когато в нощта срещу неделя се самоуби в София. Изследването трябва да бъде готово в следващите 2 седмици. Това е една от основните версии, по които полицаи работят за самоубийството на 21-годишния певец.

Една от причините за проверката е, че в последните месеци той променил поведението си. Затова се предполага, че причината може и да са наркотици. Малки количества дрога са открити и в апартамента, от чиято тераса скочил Теофиков, пише "24 часа".

Пиян, дрогиран, убит или сам си посегна. Какво се случи с Денис Теофиков?

 От МВР неофициално потвърдиха, че става дума за самоубийство, като обясниха, че по трупа няма следи от насилие. Затова и Софийската районна прокуратура е завела досъдебно производство за склоняване към самоубийство. Това е практика и се прави всеки път, когато някой отнеме живота си.

Младежът скочи от седмия етаж на сграда в София в нощта срещу неделя. Той бил в дома на приятелката си Алекса. Според запознати младежът отишъл там малко преди това.

По първоначални данни инцидентът е станал в района на Царско село. Други обаче твърдят, че става дума за объркване и сградата е в "Цариградски комплекс", който се намира в кв. "Дружба".

Черна вест! Отиде си певецът Денис Теофиков

След смъртта на Денис мнозиха пуснаха съболезнования. Сред тях бе и приятелката му Алекса. "Как не ви е срам??? Как няма грам доброта във вашите сърца? Преди три дни сподели, че не е добре и че го обземат мрачни мисли. Всичките негови близки бяхме до него и не го оставихме и за секунда! Всеки един от нас се бореше да му помогне и правехме всичко, което беше по силите ни! Не съдете хората, без да ги познавате и да знаете цялата истина! Обичахме го и ще го обичаме до края!", написа тя.