Пореден случай на агресия между младежи в страната. Този път случая е от град Русе, а шокиращите кадри се разпространяват в мрежата.

Бияч кара жертвата си да му целува краката – това показват споделени кадри. Преди това младото момче е засипано от множество удари. В коментарите към видеото се споменава името на бияча – Джан Махмуд. Фрапираща е приликата с действията на Васил Михайлов, който попадна в ареста след множество сигнали за побои.

В публикация сочения за извършител Джан Махмуд се извинява за действията си. Той коментира, че инцидента е от месец април. От профила му се разбира, че е спортист - гребец.

Цял Перник пропищя от прокурорски син! Бие и се снима ВИДЕО 18+

По непотвърдена информация причината е спор в социалните мрежи.

Ситуацията буди масово възмущение към извършителя. Има данни, че тази вечер десетки русенци са пред блок Камчия в квартал Родина, където живее насилникът, за да му потърсят сметка. В района има засилено полицейско присъствие.

Допълнена: Според протестиращите, които се събраха пред дома на непълнолетния Джан Махмуд, това е поредната му проява на насилие. Един от тях вече е подавал жалба срещу него в полицията.

Очаквайте подробности!

 

Биячът Джан живял в дома на едно от пребитите момчета, били приятели

Протест край жилището на непълнолетния бияч, има и други пострадали

Сочения за бияч -  Джан Махмуд