Крадци са се промъкнали в дома на семейство в София. Късно тази нощ апашите са прескочили оградата на двора им, след което са проникнали в къщата, докато хората спят. Действието се разиграва след 2:30 часа в квартал „Драгалевци“.

„Хора, пазете се! Днес докато спяхме влезнаха крадци след 2:30 през нощта и 30 мин са си се мотали вкъщи. Късмет, че не сме се засекли по етажите и моят син не е ставал през нощта.

Чувството е ужасно. На крадците ще кажа, че са мизерници и всичко се връща, карма се трупа. Бъдете здрави!,“ предупреди Aleksandra Möbes.

Жената допълва, че в първите минути била в шок.
 
„На самата улица живеем, след Лео Пица, до реката. Презкачат през оградата, въртят камерата и влизат през вратата за тересата/ двора. Обикалят си цялата къща и после бягат,“ споделя още тя.
 
За момента не е ясно дали има нещо откраднато, както и подаден ли е сигнал до полицията.
 
„Сложете си устройства на прозорците и вратите към сота, тогава при нощен режим, при всяко отваряне ще се активира алармата и ще дойдат от сота,“ съветват я в мрежата.
 
„Имаме! Наша грешка, че не пускахме охрана през ноща. Страшна грешка. Бяхме много спокойни. Мислехме си, че след като сме на самата улица, някак сме защитени. Огромна грешка. Няма какво да направя вече,“ допълва още.