Убийство и самоубийство в Бургас. Полицията подозира, че млад мъж е убил жена си пред 4-годишното дете на двойката. Жертвата е 32-годишна, тялото ѝ е открито в парк в комплекс "Славейков".

Мъж уби съпругата си пред детето им в Бургас* СНИМКИ

Сигналът е подаден в 18:02 ч., от случаен гражданин, който е намерил самотно дете в парка. Две минути по-късно друг гражданин подава сигнал за открито безжизнено тяло на жена. По-късно е подаден трети сигнал, че мъжът, заподозрян за убийството на жена си, е скочил от 12 етаж на жилищен блок, в непосредствена близост до църквата, където е извършено убийството.

По официална информация от полицията, детето е при бабата – майката на загиналата. Мъжът, с когото жертвата е живеела, не е биологичен баща на детето. Социалните работници ще предприемат действия за бъдещето на детето, а с него ще работи психолог.

В полицията има подаден сигнал за агресия от страна на загиналата жена. Скандалът се е разиграл на пейките, където е намерено тялото й.

„Видяхме едни деца да бягат. Имаше един мъж,който е видял случилото се, той се обади на 112, полицаите и от Бърза помощ дойдоха. Той е взел детенцето и го е оставил някъде там, до тоалетната”, разказват пред Нова очевидци.