Жена призова за помощ в социалната мрежа. Нейн близък, който е болен от рак в последен стадий, е бил ограбен, купувайки си билет за градския транспорт в София.

В публикацията става ясно, че са откраднали портфейла на господина с всичките му лични документи, без които той не може да бъде настанен за химиотерапия и лечение в болницата.

Потребителката моли, ако някой забележи подхвърлен портфейл с документи да се обади в най-близкото МВР или да се свърже с нея.

Ето призива на Nezabravka Dimitrova:

"Зов за помощ! Здравейте! Преди около час са ограбили мой близък на Централна гара. Извадил си е портфейла, за да си купи билети за градския транспорт и докато е взел билетите са му взели портфейла с пари и документи. Ходи на химиотерапия, тъй като е в последен стадий на рак и без лична карта няма да може да го приемат в болницата. То е ясно, че пари няма да види, но молбата ми е, ако някой забележи подхвърлен портфейл с документи да се обади в най-близкото Управление на МВР или да се свърже с мен! Името му е Петър Георгиев Петров. Благодаря предварително!"