Бял джип с пловдивски номера е бил откраднат в София. За случая алармираха потърпевшите граждани.

Машината изчезнала през нощта на 23 януари, между един и три часа, в кв. "Лозенец". БМВ-то било паркирано в района на пресечката ул. "Плачковица" и ул. "Минзухар".

Елена Стефанова, която споделя за кражбата, се опитва да открие повече информация, използвайки социалната мрежа Facebook.

Тя разкрива, че предното стъкло на машината е било разбито, като описва отлечителните значи на колата. Джипът бил с голям багажник на тавана, а на задното му стъкло имало уникален стикер - две лапички и бебешко чорапче.

Моля, ако някой има информация или е виждал автомобилът някъде из София след това моля да се свърже с нас (0895604833), апелира Елена Стефанова.

Вижте цялата ѝ публиация:

"Здравейте, тази нощ на 23.01.2024, между 01:00 и 03:00, в кв.  "Лозенец", гр.София, на ъгъла на ул. "Плачковица" и ул. "Минзухар" е бил откраднат автомобилът ни (БМВ Х5 - цвят бял) с регистрационен номер PB2613XC.
Отличителни знаци:
- освен регистрационният номер, на прозореца на багажника има бял стикер с две лапички и бебешко чорапче на който пише Babies on board (няма друг такъв тъй като сме си го правили ние).
- отгоре на автомобила имаше голям куфар Tuhle 610литра.
Стъклото на вратата от страната на шофьора на автомобила е било разбито, така че най-вероятно се е движел с "отворен прозорец". Възможно е и да са се придвижили със сменени номера.
Моля, ако някой има информация или е виждал автомобилът някъде из София след това моля да се свърже с нас (0895604833).
Въпреки, че е малко вероятно автомобилът да се върне при нас, все пак се надяваме ако някой има информация да се свърже с нас.
Прилагам снимка на автомобила."