Убит мъж бе открит в запалена кола в гориста местност на кв."Драгалевци" в петък, а полицията задържа извършителите за броени часове.

Тялото на Пейо Пеев било открито в кола близо до хижа "Алеко", пише 24 часа. То било на пасажерската седалка, а дрехите обгорени. За смъртта му са задържани жена му Габриела, нейните майка и баща и още един мъж.

Смята се, че поводът за убийството е семеен конфликт. Проверява се колко души са участвали в убийството и дали част от тях не са помагали за укриването на тялото.

Според източници на БНТ мъжът е бил удушен в автомобила му. Според данните, с които разполагаме, записи от камери за видеонаблюдение са сред доказателствата за жестокото престъпление. Имало е опит автомобилът да бъде опожарен, за да бъдат прикрити следите от убийството.

От пресцентъра на МВР потвърдиха за "По света и у нас" единствено, че има убийство и че се работи по случая. Убитият мъж е на 45 години и е бил обявен за издирване от свой роднина тази седмица.

Спор за родителски права, е една от причините за убийството. Двете жени вече са с повдигнати обвинения и се очаква утре да бъде поискано постоянното им задържане в ареста от съда.

Една от версиите е, че мъжът първо е удушен, а палежът е извършен, за да бъдат заличени следи от убийството. Разследващите все още анализират записи от камери за видеонаблюдение, които могат да дадат насоки за извършеното престъпление. По информация на източници на Нова убитият е бил в процес на развод.

Очаква се утре да бъде оповестена повече информация по случая.