За нагло посегателство сподели столичанка. Тя разказва, че колата ѝ е била разбита за пореден път, като бил откраднат ценен куфар с гримове, нужни за работата ѝ. Никол Б. твърди, че кражбата е извършена в началото на септември, в тъмната част на денонощието.

Случаят е от улиците на "Надежда". Тя използва помощта на социалната мрежа Facebook, за да потърси информация за откраднатите вещи.

Куфарът е розов, а в него имало различен брой гримове на професионални марки. "Моля ви за съдействие, най-вече всички колеги, ако някой някъде ви предложи нещо, моля ви, свържете се с мен", призовава тя.

Вижте цялата публкация на Никол Б.:

Разбиха паркиран бус, задигнаха техника за хиляди СНИМКА

"Тази нощ беше разбита колата ми за пореден път, този път липсите за мен са огромни, беше взет куфарът ми с гримове. Излишно е да казвам как се чувствам и че ми връзват ръцете да не мога да работя. Моля ви за съдействие, най-вече всички колеги, ако някой някъде ви предложи нещо, моля ви, свържете се с мен на телефон 0889477470.

Куфарът е розов на цвят, пълен е с палитри сенки на различни висококачествени и професионални марки! Моля ви за споделяне на поста ми! Наистина се чувствам ужасно."

От коментари под публкацията се разбира, че и други граждани, живеещи в квартала, са пострадали от подобни посегателства.

"И при нас бяха разбили колата и бяха взели буфера и колоните за музика. За наш късмет ги намерихме на битака, след като наш приятел ни звънна, че са там", разказва Ани С.
 
"И при нас масово се разбиват коли във втора част, трябва навсякъде да има камери, за да ги хванем", твърди Марио С.
 
"Свалиха огледалото от колата на сина ми! "Надежда" 2.", добавя Цвети К.
 
Към момента не е известно дали потърпевшата столичанка е подала сигнал за кражбата на въпросния куфар.