Още една ужасна история се случи в света на TikTok, която може да се превърне в сценарий за бъдещ сериал. Матеус Йоханис, популярен TikToker от Намибия, е заподозрян в убийството на приятелката си Клаудия Камбанза.

Известният TikToker Матеус Йоханис беше обвинен в убийството на 22-годишната си приятелка, блогърката Клаудия Камбанзу. Момичето е намерено ранено в една от алеите в град Гъл, съобщава Daily Mail.

Звездите на TikTok с десетки милиони гледания, Матеус Йоханис и Клаудия Камбанза, живееха дълго време в Африка (Намибия). Въпреки това, след като двойката им започна активно да набира популярност в мрежата Tik Tok, те се преместиха да живеят в Англия.

Онлайн Матеус и Клаудия се представяха за идеална двойка, показваха на зрителите идеалните си срещи, подаръци, комплименти, пачки пари, но в действителност връзката им не се оказа толкова сладка.

Цял екран

Както стана ясно, 22-годишната Клаудия е била убита преди седмица. Тялото на момиче с прободни рани е открито на улицата. Блогърката беше спешно хоспитализирана, но не успяха да я спасят. Звездата на TikTok почина от нараняванията си.

Разбира се, Матеус беше първият сред заподозрените за убийството. 28-годишният блогър бе обявен за заподозрян в убийството на момичето, както и обвинен в притежание и използване на оръжие на обществено място. Според предварителната версия между двойката е възникнала публична кавга, при която Матеус е вдигнал ръка на Клаудия. По-късно момичето е открито ранено. Какво точно се е случило между блогърите все още не е известно.

Заслужава да се отбележи, че през последните три месеца двойката спря активно да поддържа своя TikTok и да демонстрира връзката си пред обществеността. Явно е имало някакво неразбирателство между двойката, което е довело до смъртта.

Вече се знае, че на Йоханис е избрана превантивна мярка. Следващото заседание по делото е насрочено за 28 март.

Превод: GlasNews