Притеснителен сигнал се разпространява в социалните мрежи. Гражданин твърди, че мъж се самозадоволява посред бял ден в автомобил, паркиран на улица в София.

Според анонимната публикация, споделена в една от столичните групи във Facebook, това станало в "Студентски град". Колата била паркирана около блоковете с номера 42 и 51 в района. Това се случило през светлата част на 3 май.

Столичанинът твърди, че мъжът в сивата кола се самозадоволявал в автомобила. "Пиша този пост, за да предотвратя евентуален инцидент!", завършва публикацията. В нея са публикувани и снимки на сочения за извършител, колата, както и видео, на което е запечатана случката.

В анонимната публикация се твърди, че това не е първият подобен акт. "Същият мъж е бил забелязван и преди няколко месеца и много други хора се оплакват за непристойното му поведение", заявява авторът на поста.

Арестуваха мъжа, разголвал се пред деца в Пловдив

Вижте целия сигнал, публикуван без намеса:

"Здравейте, обръщам се към всички живущи в "Студентски град" с голямо предупреждение. Преди ден станах свидетел на това как този ,"мъж”, посочен в поста по-долу, маст*рбираше посред бял ден в колата си, паркирана около 42-ри и 51-ви блок на Софийския университет в продължение на доста дълго време. Същият мъж е бил забелязван и преди няколко месеца и много други хора се оплакват за непристойното му поведение. Пиша този пост за да предотвратя евентуален инцидент!"

Припомняме, че това не е първият подобен сигнал, който получава отзвук в социалните мрежи. Преди месеци възмутените жени сигнализираха за друг мъж, който се самозадоволяваше на метри от детска градина и ясла във Варна. Той дори бе заснет на видео, а впоследствие опита да избяга. Мъжът бе задържан за 24 часа.

Към момента няма официална информация по случая от "Студентски град", липсват и данни дали за ситуацията да е подаден сигнал до МВР.

Очаквайте подробности!

Перверзник в столичния градски! Опипва се, отърква се... (ВИДЕО)