Двама младежи системно тормозят момче заради негова бивша изгора. При последния случай той е бил пребит жестоко в стаята си.
За случая разказва  17-годишния Владимир К. от Лом. Той разказа, че учи в Техникума за строителни специалности в Монтана и живее в общежитието към учебното заведение.
По думите му, в нощта на 12 срещу 13 март бил в стаята си, когато при него дошли 18-годишният Е. и Р., който е на 16 години, и двамата жители на Лехчево. Потърпевшият разказа, че на вратата се почукало, той отворил и двете момчета започнали да го бият с голи ръце, питайки го защо е имал отношения с приятелката на техен другар.
След като бил набит от младежите, те си тръгнали, а Владимир подал сигнал в полицията и уведомил родителите си, които живеят в Лом, за случилото се. Малко по-късно при него пристигнали баща му, както и главният възпитател в общежитието, като по негови думи 18-годишният Е. е бил задържан от органите на реда.
Според разказа на Владимир, в основата на побоя, стои 16-годишната Х. от Лехчево. Той разказа, че имал отношения за кратко с девойката преди около 5 месеца, а от няколко седмици Е. и Р. го тормозят, тъй като преди да бъде с Владимир, госпожицата била гадже на техен приятел – 18-годишния Н. от Лехчево.
По думи на Владимир, побоят от онази нощ не е първият. Според разказа му, в рамките на един месец случаят се повтаря за 3-и път, като при първия физически сблъсък е участвало и още едно момче – 17-годишният Б.
Влади е категоричен, че към момента няма отношения с момичето и няма идея защо след толкова време срещу него има агресия, свързана с нея, пише BulNews.
„Бият ме с голи ръце. Налитат ми със сериозни заплахи и се канят да ми „строшат краката“. Не съм тормозен само аз – цялото общежитие е вдигнало ръце от тях, особено от Е.“, категоричен е Владимир.
След последния побой в нощта на 12 срещу 13 март, потърпевшият е бил с кръвоизлив на едното около и лека телесна повреда.
По случая се води разследване, а Владимир се надява отговорните институции да си свършат съвестно работата, за да може нападенията на тези младежи да спрат и той, както и другите живущи в общежитието, да живеят спокойно.