Мъжът, нарязал жена в игрална зала в Добрич, се оказа познат на органите на реда. Това е Илтер Асанов - Шалтера. Оказва се, че той пуснал живо излъчване  във Facebook, в което казва, че "най-накрая" е наръгал жена си и е "много щастлив" от постъпката си. Той я обвинява в това, че е проиграла средствата му и е обиждала семейството му. "Това е най-голямото щастие за мене, да я намушкам", казва Илтер Асенов в лайв предаването.

Зверство в игрална зала! Мъж наряза съпругата си

От полицията потвърдиха, че той е задържан във Второ РПУ. От Болницата информираха, че жена с порезни рани е прегледана в Спешното отделение. Медиците са обработили раните, а веднага след това пострадалата е избягала от здравното заведение. 

Припомняме, че Илтер Асенов - Шалтера, през август 2020г. , на изхода на Добрич посока Варна, нанесе тежък побой и стреля по шофьор, който неволно го е засякъл на пътя.  За извършеното той е осъден на 20 месеца затвор. А по време на извършването на това престъпление, мъжът е изтърпявал и друго наказание, пише dobrichonline.

Припомняме, че преди броени дни мъж държа за заложници семейството на годеницата си в село Вълково и рани тежко баща й. Той също прибягна до социалните мрежи по време на деянието. Цветин излъчваше на живо заложническата драма, която след задържането му завърши и със самоубийството му.

Снимка: Facebook Шалтера Шалтер

Пияна и дрогирана шофьорка помете кола с бебе в нея СНИМКИ