Притеснителен сигнал се разпространява в социалната мрежа Facebook. Столичанин твърди, че е бил ограбен. Като разпространява и снимка на човек, който обвинява за стореното. Случката е от София, а потерпевшият търси повече информация за самоличността на своя съгражданин.

"Влиза, изчаква и тихомълком краде неща. Ако някой има информация, моля ви, кажете къде живее", призовава Станислав С.

Той твърди, че чантичката му, в която имало и пари, била открадната от въпросния мъж. Разказът за случката е разпространен в една от групита на столичните квартали "Гео Милев", "Редута и "Слатина". Към момента няма информация къде точно се е разиграло действието, както и дали е подаден сигнал до МВР. Други граждани от своя страна твърдят, че соченият за извършител на проявата е извършил и друго посегателство.

Трагедия! Самолет се разби, загинаха 6 души СНИМКИ+ВИДЕО

"В "Мекица и кафе" също открадна чантите на служителките, едно от момичетата го намери чрез airtag и най-вероятно е в "Дружба" или околностите. Там са намерени изхвърлени чантите - без портмонетата и всичко останало", твърди Яница Т.

Вижте цялата публикация на Станислав С.:

11 души са ранени в мелето на АМ Тракия

"Добър вечер, случайно някой от квартала да го познава или да ми каже къде живее въпросният господин. Влиза, изчаква и тихомълком краде неща. Ако някой има информация, моля ви, кажете къде живее.

Въпросният господин ме издебна, открадна ми чантата и избяга. Искам някой ако го познава, да ми каже къде живее. Ако толкова е обеднял българският народ за 35 лв. в чантичката, която гепи, халал да са му.

Искам това нагло ****  да си получи заслуженото, защото утре може да е някой от този квартал. И ходене по мъките, разправии с карти, вадене на документи, ( за кола и лични карти). Ако беше дошъл и беше казал "5 лв", нямаше да му откажа да му дам", пише Станислав С.