Трима души са пребили мъж в пловдивксия квартал "Кючук Париж". За това сигнализира жена.

По думите й инцидентът е станал на ул. Стефан Стамболов, до денонощния магазин до Камео.

Жената споделя, че трима души са налагали един мъж, който е бил с гипсирана ръка. Тя отбелязва, че е потресена от "сеирджиите', които само са наблюдавали без да предприемат нищо.

"Здравейте, никой ли не видя зверският бой на Ст. Стамболов 59… до денонощното на Камео? Видяхте! Около 20-сетина съгледвачи! Линейка откара един от тях. Върху друг( със гипсирана ръка скачаха двама, той ги разхвърли за секунди). Включи се и 3-ти с/у него с думите,,ще го убиеш,, и започна с шутове в главата на гипсирания. Трима с/у един. Нямах телефон, за да извикам полиция.

Тръгнах потресена, на мястото на някои от тях можеше да е синът ми! Незнам кой е крив и кой прав, но това ли е начинът? Губим децата си и на никой не му пука! Защо? Не спирам да виждам гледката и да се питам защо?" ", споделя Цеца Грозева.

Друга жена добавя, че все пак мъжът й се е намесил.

"Да, единствен мъжът ми се е спрял да ги разтърве, той е таксиметров шофьор и е бил там и ми разказа, как 3-ма са били срещу един с гипсирана ръка! Това не се случва само в Пловдив, а навсякъде ! Сеирджии колко искаш, стоят и гледат само!", пише Д. Илиева.

Очаква се по-късно днес да има официална инфромация за инцидента от органите на реда.