Най-известният български хип-хоп изпълнител 100 Кила вече е завършил общата си песен с американската легенда Rick Ross и ще я представи на живо по време на High Class Party – Black is The New Black на 13 февруари, събота, в хотел „Маринела“. За това съобщи снощи самият 100 Кила във фейсбук профила си. Дългоочакваният дует между хип-хопърите се подготвя близо две години. В продуцентските среди дует между щатски рапър, от подобен калибър, с чужд изпълнител се оценява като огромен пробив в шоубизнеса. Килата е бил оценен лично от Rick Ross по време на гостуването му в България през 2013 г. и сега търпението на българските фенове на черната музика ще бъде наградено в събота.

Rick Ross е основател на звукозаписния лейбъл Maybach Music Group, под чиито бранд от 2009 г. досега излизат шест дебютни албума, които достигат до № 1 в класацията на Billboard. Освен Rick Ross, известни артисти от MMG са Omarion, French Montana и Meek Mill и др. Компанията на рапъра формира приход от стотици милиони долари от продажба на албуми всяка година.

High Class Party – Black is The New Black е нова концепция за хип-хоп изживяване, което съчетава качествените музика, питиета и обстановка. Първият епизод е на 13 февруари, събота - в навечерието на Трифон Зарезан и Св. Валентин в зала EFE на „Маринела“. Освен участието на 100 Кила, ритъма ще поддържат DJ Stancho и DJ Ray Bon, както и на хоста DEE. Началният час 22.00, входът е само 13 лв., а билети могат да бъдат закупени от тук: http://goo.gl/N8obxF